ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dissabte, 30 d’agost del 2008

Fotos trenet d'Almoines

Les primeres proves del trenet d'Almoines són un èxit de públic.

Trenet_estiu08 (Almoines)

dissabte, 23 d’agost del 2008

Entrevistes a Vicent Ribes i Raül Ribes


Publicades a Gente de la Safor (19-08-08):

Vicent Ribes: "Haremos más peatonalizaciones"

Raúl Ribes: "Las verbenas vuelven a la plaza"

----

Programa de Fiestas Almoines 2008
Un Auditorio en el futuro Sector 1
La Fábrica de la Seda en el aire

Imatges de la Correguda Popular 2008

Enguany s'han batut tots els rècords. Entre menuts i grans, més de 1300 atletes van recórrer els carrers d'Almoines en la 14 edició de la Correguda Popular.

Com tots els anys, l'alcalde Vicent Ribes hi va participar. Enguany, hi ha hagut dues novetats: es podien fer les inscripcions a través d'internet; i els corredors tenien un xip per recollir de manera automàtica el temps d'arribada.

Vore classificació

+ imatges
+imatges (2)

Imatges de la XX Setmana Esportiva



+ imatges

La XX Setmana Esportiva de Almoines concluye con la entrega de trofeos y la caminata nocturna a L'Orxa, notícia publicada a Las Provincias (22-08-08)

dimecres, 20 d’agost del 2008

La Setmana Esportiva d'Almoines es consolida en el 20è aniversari


Durant esta setmana, Almoines es converteix en la capital comarcal de l'esport. Almoines celebra la 20a edició de la Setmana Esportiva i ho fa amb més de 400 jugadors.

L'esport amb més participants és el frontennis amb 16 equips, seguit del futbet amb 12 equips.

A més, hi ha competició de bàsquet 3x3, frontó mà, tennis taula i tennis dobles, en la categoria sènior i junior.

Dijous 21 d'agost, se celebra la competició estrella: la Correguda Popular que aplega a un millar de corredors. En estos moments, ja hi ha 700 corredors inscrits a través d'internet (www.almoines.es).

I dissabte 23 d'agost, a la piscina municipal té lloc la competició de natació, que fins al moment ja té 60 participants inscrits.

dimarts, 19 d’agost del 2008

2.000 firmas en defensa del director de Almoines

Notícia publicada a El País (17-08-08)

El manifiesto en defensa del director del colegio público El Castell de Almoines (Valencia), Batiste Molanda, con el título Totes i tots som Batiste Malonda, ha conseguido más de 2.000 adhesiones en tres semanas, según informó en un comunicado la Federació de Moviments de Renovació Pedagógica del País Valencià.

Las adhesiones al manifiesto, publicado en diferentes webs, incluyen organizaciones sindicales y políticas, profesores y maestros, artistas, profesionales de distintos sectores, padres y madres. Con el manifiesto, los firmantes defienden el proyecto del colegio El Castell como "uno de los mejores ejemplos de la renovación pedagógica y de la construcción de la escuela pública valenciana" y reconocen el trabajo de la comunidad educativa y de su director, Batiste Malonda. Además, critican "la persecución y el acoso que está sufriendo Malonda por parte de la Consejería de Educación, que dirige Alejandro Font de Mora".

Los firmantes exigen la retirada del expediente a Malonda y del informe negativo de su gestión, y apuestan por la continuidad del personal de dirección del centro, así como por la elaboración de una nueva normativa que permita a la comunidad educativa del centro elegir a la dirección. El manifiesto, que pide la dimisión del consejero de Educación subraya que el caso de Almoines "es un ejemplo y una clara advertencia a quien confiaba en las posibilidades del procedimiento actual".

----

Signa aquest manifest fent aquí un clic.

dissabte, 9 d’agost del 2008

Comencen a col·locar les vies del trenet

L'Associació del Tren Alcoi-Gandia ja ha començat a col·locar les vies del trenet d'Almoines. S'espera que per festes del poble, última setmana d'agost, estiga tot preparat per a provar les locomotores de vapor i gasoil.