ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

divendres, 26 de juny de 2009

Batiste Malonda, director del CP el Catell d'Almoines


NOTA SOBRE EL NOMENAMENT DE JOAN BAPTISTA MALONDA GRAU COM A DIRECTOR DEL CP EL CASTELL d’ALMOINES A EFECTES DE L’1 DE JULIOL PROPER.

La comunitat educativa del Col•legi Públic “El Castell” d’Almoines (La Safor) es congratula d’informar a l’opinió pública, al món educatiu i als mitjans de comunicació que en el dia de la data hem rebut de la Directora Territorial de València el nomenament de Joan Baptista Malonda Grau com a director de l’escola a efectes de l’1 de juliol fins el 30 de juny de 2013.

Recordem que el curs passat Joan Baptista Malonda Grau, malgrat tenir el suport de tota la comunitat educativa de l’escola va estar avaluat negativament com a director, fet que li va impedir la renovació en el càrrec.

A l’estiu passat la Conselleria d’Educació li va obrir un expedient que tenia com objectiu inhabilitar-lo per a ocupar qualsevol càrrec de l’equip directiu. En aquell moment estava proposat per l’actual directora com a Cap d’Estudis.

La Conselleria d’Educació, després de seguir els tràmits pertinents, va sobreseir l’expedient i Joan Baptista Malonda Grau va estar anomenat com a Cap d’Estudis en desembre passat.

A mitjan curs va eixir al DOCV la normativa per a l’elecció de directores i directors en aquells centres on calia, on hi figurava Almoines.

Tant el Claustre com el Consell Escolar valoraren que era coherent que es tornara a presentar el mateix equip directiu que feia un any, en el qual Joan Baptista Malonda Grau constava com a Director.

L’equip educatiu acceptà la proposta, amb un sol canvi per qüestions personals, i presentà el corresponent projecte de direcció i el currículum del candidat a la direcció, segons la normativa establerta.

El dia 5 de març del present a l’escola d’Almoines es reuní la comissió avaluadora del projecte i el currículum, i ho valorarà en un total de 43 punts sobre un màxim possible de 50, que en xifres de la puntuació decimal equivaldria a 8,6 punts sobre un màxim de 10.

Hui s’ha tancat tot els procés legal amb l’anomenament de Joan Baptista Malonda Grau com a director de l’escola, el qual ha proposat de forma immediata la resta de l’equip directiu, a la secretaria Rosa Aparicio Almiñana i a Julia Salort Serra com a Cap d’estudis, segons constava al projecte de direcció que es presentà.

Durant aquest curs destaquem i fem incidència de forma especial que l’escola amb l’equip directiu actual, sota la direcció de Mª Rosario Furió Vita ha continuat amb la mateixa trajectòria i projecte d’escola i ha fet noves aportacions per a la seua millora, per la qual cosa rep de forma sincera el nostre agraïment. Igual que agraïm les nombroses mostres de suport, adhesions i premis que ha rebut l’escola a partir de la injusta valoració negativa que va impedir la continuïtat de l’anterior equip directiu. Continuïtat que ara torna a ser una realitat.

dijous, 4 de juny de 2009

Setmana Mediambiental d'Almoines: EL MÓN MARÍ


Un any més, l’Ajuntament d’Almoines té el plaer de convidar-vos a la Setmana Mediambiental.
Aquest any, amb el nom de “El món marí: el gran desconegut” ens acostarem a un ecosistema un tant diferent del que estem habituats.

Com sabem, no es pot estimar allò que desconeixem; per aquest motiu, mitjançant aquesta setmana descobrirem la fauna i flora de les nostres costes, analitzarem els impactes que hem causat així com les mesures adoptades per a reduir el efectes i moltes coses més.

PROGRAMA

Dilluns dia 8
20.30 h. Acte inaugural
Lloc: Saló d’Actes de l’Ajuntament
Amb la col•laboració de Roger Cremades, enginyer forestal, autor del llibre “Macrourbanisme i agressions al paisatge mediterrani”.

Dimarts dia 9
9.30 h. Taller ecologia marina
Lloc: Escola municipal “El Castell”

16 h. Taller de plantes d’interior
Lloc: Casa de Cultura
A càrrec de la regidoria de Cultura.

Dimecres dia 10
9.30 h. Taller ecologia marina
Lloc: Escola municipal “El Castell”

14.30 h. Visita a la llotja de Gandia
Lloc eixida: Jardí
Visita a la subhasta de peix i visita a la llotja. L’eixida tindrà una durada aproximada de 2 hores.

Dijous dia 11
9.30 h. Taller ecologia marina
Lloc: Escola municipal “El Castell”

20.00 h. Xerrada –Dinàmica
Lloc: Saló d’Actes de l’Ajuntament
La urbanització, la contaminació de les aigües, la pèrdua de biodiversitat són alguns dels principals problemes que afecten directament a la nostra costa i al medi marí.
Després d’una introducció, realitzarem una dinàmica participativa per identificar les causes dels problemes i elaborarem un Decàleg de Bones Pràctiques i consells per a la conservació del nostre litoral.

Divendres dia 12
10.30 h. Visita a la peixateria “Peixos Peiró” pels alumnes del col•legi “El Castell”
Lloc: Peixateria “Peixos Peiró”

20.30 h. Conferència sobre el litoral Valencià: “el moviment de la sorra del mar”, acompanyat diversos tallers.
A càrrec del Lluís Nieto, Biòleg i professor del IES “Veles e Vents”

Dissabte dia 13
10.30 h. Tallers
Els més menuts podran realitzar diferents activitats relacionades amb el medi marí. Entre elles podrem elaborar pins, marcs de fotos, marcapàgines...
Amb la col•laboració dels joves de la Safor

11.00 h. Busseig
Lloc: piscina municipal Almoines
Bateig de busseig a la piscina municipal

Durant tota la setmana podrem visitar:
- Col•lecció d’elements relacionats amb el medi marí a l’ajuntament
- Fotografies del fons marí valencià a l’Ajuntament (fotos cedides per EPSG)
- Exposició didàctica del fons marí valencià. (Realitzat per Maria Milagros Blay Garcia i Paula Bañuls Morant)

Es presenta a Almoines la guia de la Ruta dels Monestirs


Ahir dimecres es va presentar a Almoines la guia turística sobre la Ruta dels Monestirs que uneix la Vall d'Albaida, la Safor i la Ribera.
A l'acte hi va assistir Pura Santacreu, autora de la guia; el regidor de Turisme d'Alzira, Miquel Vidal ; i l'alcalde d'Almoines, Vicent Ribes.

La guia divideix la Ruta en quatre etapes i descriu els municipis per on passa i els monuments que s'hi troben. Està escrita en valencià, castellà i anglés.