ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

divendres, 21 d’agost del 2009

Almoines en la revista Gente de la Safor


Raül Ribes: "Esperemos que el próximo año haya festeros"

Almoines peatonaliza su centro histórico

Orígenes de Almoines

VORE LA REVISTA EN PDF

Marató d'aquafitness amb Marta Morant


Divendres al matí s'ha celebrat una marató d'aquafitness a la piscina municipal d'Almoines, en la qual han participat durant dues hores unes 50 persones.

La professora ha sigut Marta Morant, veïna d'Almoines.





NOTÍCIES RELACIONADES

Maratón de aquafitness en Almoines, publicada a Las Provincias (23/08/09)

900 atletes en la Correguda Popular d'Almoines


CLASSIFICACIONS

Dijous 20 d’agost es va celebrar a Almoines la XXI Correguda Popular, que en esta edició tenia un recorregut de 8 quilòmetres. El guanyador en la categoria absoluta va ser Juan Ramon Pous, que va trigar 27 minuts i 30 segons en fer el recorregut. El segon va ser Francisco David Moscardó, i el tercer, Agustí Sieres.

Com en les edicions passades, l’alcalde d’Almoines, Vicent Ribes, també hi va participar com a corredor.

En la categoria femenina, la primera en arribar a la meta va ser Gemma Canet, que va trigar 35 minuts en fer els 8 quilòmetres, la segona, Xelo Piqueres, i la tercera, Olívia Peiró.

També hi va haver premis per als participants locals. El primer en arribar va ser José Camarasa; el segon, Ruben Frasquet, i el tercer, Antoni Ruiz.

En total, hi van participar uns 900 atletes, 600 en la categoria absoluta, i 300 en les proves menors.

GALERIA D'IMATGES

dimarts, 18 d’agost del 2009

Imatge dels participants en la Caminada Nocturna a l'Orxa


Divendres 14 d'agost va tindre lloc la tradicional Caminada Nocturna a l'Orxa. Enguany hi van participar 240 persones. Van eixir a les 19:30 des d'Almoines, van sopar al bar Xitxarra, i van arribar de nou a Almoines cap a les 4:15 matinada.

L'Ajuntament d'Almoines va regalar a cada participant una samarreta i una ràdio.

divendres, 14 d’agost del 2009

Almoines estrena las nuevas pistas del polideportivo y prepara una maratón de aeróbic, futbito femenino y voley mixto

Notícia publicada a Las Provincias (14/08/09)

La semana deportiva de Almoines arranca el próximo 17 de agosto con multitud de actividades en las que podrán participar todos los vecinos del municipio. Tendrá ocasión de participar en diferentes actos que se prolongarán hasta el día 22. Este año se celebra la 21 edición de la Semana Deportiva y lo hace con la incorporación de numerosas novedades.
La más destacada, sin duda, es que los vecinos podrán estrenas las nuevas instalaciones del polideportivo municipal, que se ha visto ampliado con la apertura de pistas y bàsquet, además de la renovación de los campos de futbito.
Para los amantes del deporte este año el municipio ha previsto un sinfín de competiciones y torneos para todos los gustos. Entre ellas, destacan los campeonatos de futbito femenino, voley mixto y una maratón de aeróbic.
Además se realizarán multitud de actividades que se llevarán a cabo durante toda la semana. Algunos de los deportes en los que competirán los participantes serán el frontenis, tenis, frontón, tenis de mesa, futbito y natación. Todos estos deportes contarán con dos categorías: senior y junior.
Se trata de una de las actividades más esperadas del verano en la que participan cientos de personas de todas las edades. La localidad se prepara para una intensa semana donde el deporte será el elemento principal. Para más información en el teléfono: 962804214.

dimecres, 5 d’agost del 2009

S’obren les preinscripcions de la Setmana Esportiva d’Almoines


La Setmana Esportiva d’Almoines celebra enguany la 21a edició i ho fa amb novetats. La primera i més important és que estrena poliesportiu renovat i ampliat: Hi haurà noves pistes de pàdel i esquaix, i pistes de bàsquet i futbet més grans.

L’altra novetat són les noves activitats esportives: enguany hi ha futbet femení, volei mixt i una marató d’aeròbic. Les altres activitats, en les categories sènior i junior, són pàdel, frontennis, tennis, frontó mà, tennis taula, futbet, bàsquet, natació i la correguda popular.

La Setmana Esportiva se celebra del 17 al 22 d’agost a Almoines i el període de preinscripcions ja s’ha obert fins al 11 d’agost. Les persones interessades es poden inscriure als baixos de l’Ajuntament als matins. Més informació al telèfon 962804214.

---
NOTÍCIES RELACIONADES
La Semana Deportiva de Almoines amplía sus actividades y estrena polideportivo, publicada a Safor Guia (04/08/09)