ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 14 d’octubre del 2010

Divendres 15 d'octubre: Conta contes a la Biblioteca d'Almoines


Contes de cocodrils
Amb Dolors Todolí

Divendres 15 d'octubre
18 h

Us esperem!

Actes de celebració del 9 d'Octubre




Dijous 7 d'octubre
19.30 h Presentació del documental "Roda la Mola"
Local de la Música

Divendres 8 d'octubre
20.30 h Concert i presentació del cd "Francesc, Home i Sant" de José Rafael Pascual-Vilaplana
Plaça Joaquim Deusa

Dissabte 9 d'octubre
12.30 h Passacarrer a càrrec dels Dolçainers i Tabaleters de la Safor
Baixada de la Bandera

NOTÍCIES RELACIONADES
El Bloc de la Safor celebra el 9 d'Octubre a Almoines

Levente (10/10/2010)

dimecres, 6 d’octubre del 2010

El documental Roda la Mola s'estrena a Almoines


El dijous dia 7 d’octubre s’estrena el documental Roda la Mola a la Casa de la Música d’Almoines a les 19:30 hores.

Va ser a finals de l’any 2008, quan la productora gandiana Tramuntana Produccions va començar aquest projecte, amb Maria Llinares com a directora i Mireia Mas com a guionista del documental.

El projecte naix motivat per les inquietuds que l’equip de Roda la Mola comparteix per la lluita per la normalització del valencià a la nostra societat i més en concret a l’escola al País Valencià, que és el tema que tracta a fons el documental.

Roda la Mola ha comptat amb el recolzament i col•laboració de Escola Valenciana al llarg de tot el projecte, al igual que amb el col•lectiu de Mestres de la Safor. Una part important del rodatge s’ha dut a terme al col•legi pùblic El Castell d’Almoines, per aquest motiu la presentació i primera projecció del documental es farà a aquesta població de la comarca de la Safor, que comptarà amb la presència de l’equip de rodatge, pares, mestres e institucions.

El fil conductor del documental són les entrevistes que Mireia Mas, amb l’ajuda de l’equip de rodatge, va fer, durant quasi un any, a mestres, pares i personalitats relacionades amb l’educació i la llengua. Per tant, Roda la Mola mostra des de diferents punts de vista la situació que es viu a les escoles valencianes i els anys de lluita que precedeixen a la situació actual.

Roda la Mola vol mostrar aquest món d’il•lusió i lluita que envolta l’escola en valencià de la mà d’aquelles persones que el fan possible.

Es pot trobar informació sobre el documental i la agenda de projeccions en el blog de Roda la Mola.

Per a més informació o per a una reunió contacte per favor amb Patricia Gadea, productora del projecte, al teléfon 615468567 o per email a tramuntanaproduccions@hotmail.com

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Primer acolliment civil a Almoines

Dos germans seran acollits en la primera cerimònia del poble

El pròxim dissabte 2 d'octubre a les 12:30h al saló d'actes de l'Ajuntament d'Almoines, tindrà lloc la primera cerimònia d'acolliment civil del poble, la qual comptarà amb dos protagonistes, Ismael i Fàtima.

Dos germans seran els primers en rebre l'acolliment civil del poble d'Almoines. L'acte serà presidit per l'alcalde d'Almoines, Vicent Ribes. Després de l'arribada dels infants, l'alcalde obrirà l'acte amb un parlament explicatiu sobre el significat de l'acolliment civil i els drets dels infants. Seguidament, tindran el torn de paraula els pares i tutors. Per acabar, l'alcalde tancarà la cerimònia i farà entrega del record commemoratiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Almoines es converteix en el primer poble de la Safor en aprovar l'acolliment civil