ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 30 de març del 2011

Almonies no talla cintes


En quatre anys, s'ha rebut una inversió de vora 3 milions d'euros i s'han fet més de 30 projectes

En els últims dies hem assistit a una cursa d'inauguracions per veure quin polític talla més cintes. El govern d'Almoines, format per Bloc-EU, durant els darrers quatre anys només ha inaugurat dues obres perquè ha cregut que la millor inauguració és l'ús per part del veïnat dels projectes acabats.

Aquestes dues obres són el parc del Trenet, inaugurat a principis de la legislatura, i el camp de gespa artificial, obert aquest dissabte passat. I això que durant els darrers quatre anys s'han invertit més de 2.800.000 euros en 30 actuacions en les quals no s'ha tallat la cinta ni s'ha col•locat cap placa (excepte en les dues inauguracions oficials).

Tots els projectes més importants pel volum del pressupost realitzats pel govern municipal d'Almoines han passat pel filtre de la participació ciutadana a través del Fòrum 21 i han comptat amb el suport unànime dels partits polítics amb representació al ple municipal.

Els projectes més importants d'aquesta legislatura on la inauguració ha sigut l'ús per part del veïnat són l'ampliació del poliesportiu, el Taller Ocupacional, el parc del Trenet, la gespa artificial dels camps de futbol 7 i 11, la peatonalització del centre urbà, la reforma de la plaça Joaquim Deusa i dels carrers del Riu Serpis, de Sant Antoni i de l'Estació, l'ampliació de l'escoleta municipal, la nova piscina, el corredor verd del Riu Serpis, la reparació del campanar, el nou magatzem municipal, la millora de l'enllumenat públic...

La UE Almoines guanya el Benifairó i se situa tercer en la classificació


La UE Almoines, que és el tercer classificat de la lliga amb 44 punts, va marcar un 4-1 a la UD Benifairó amb gols de Guillermo per partida doble, Jana i Roman.

dimarts, 29 de març del 2011

LaBici podria arribar a Almoines


L'Ajuntament d'Almoines mostra interés perquè LaBici de Gandia puga ser un servei comarcal.

dissabte, 26 de març del 2011

Almoines ja té camp de futbol 7 de gespa artificial


Dissabte 26 de març de 2011 s'ha inaugurat el camp de futbol 7 de gespa artificial, amb Vicent Ribes, alcalde; Pep Bou, regidor d'Esports, i el president de la UE d'Almoines, Lluís Gregori; i la resta de regidors de la corporació municipal.

Aquesta nova instal·lació esportiva té un pressupost de 280.000 €, dels quals un 60% ha estat subvencionat per la Diputació de València, i l'altre 40% pel consistori almoiner. (+info)

dimarts, 22 de març del 2011

Inauguració de la IX Setmana Mediambiental



En les fotos:

Raül Ribes amb els membres de l'assocaició El Bancalet que impartiren una xarrada sobre agricultura ecològica.

Paula, guanyadora del cicle d'infantil (2n d'infantil).

Hafssa, guanyadora de primer cicle de primària (1r curs).

Eloy, guanyador de segon cicle de primària (4t. curs).

Dídac, guanyador de tercer cicle de primària (5é curs), amb la seua germana.

---

Podeu veure més imatges al Facebook d'Almoines Cultura.

EU d'Almoines es trenca


Miquel Tormo es presentarà com a cap llista d'EU, i l'actual regidor, Raül Ribes, es presentarà amb unes altres sigles, segons publica el diari Levante (22/03/2011)

dilluns, 21 de març del 2011

Camilo Gregori, cap de llista del Bloc d'Almoines


El Bloc d'Almoines ja té cap de llista per a la properes eleccions del 22 de maig. Camilio Gregori serà l'alcaldable del Bloc.

Camilo Gregori té obert un perfil al facebook on espera recollir al mur propostes i suggeriments per a fer d'Almoines un poble millor. També hi ha un correu electrònic on enviar les inquietuds per a prepara el programa electoral del Bloc per al 22 M (blocalmoines@gmail.com).

Camilio Gregori Pellicer té 57 anys, està casat amb Nieves i és pare de dos fills. Actualment és baríton a l'Escola de Música del Grau de Gandia, i secretari de la Coral l'Almoina.

Té una àmplia experiència política: Va ser regidor en el primer govern democràtic amb Joaquin Canet (1979-1983), i tornà a ser regidor amb la UPV amb Pep Martí com alcalde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Las Provincias (22/03/2011)
Avui ((21/03/2011)

Gespa artificial al camp de futbol 7


Han finalitzat les obres d'instal·lació de gespa artificial al camp de futbol 7 d'Almoines. El projecte s'ha dut a terme mitjançant el conveni de col·laboració entre la Diputació de València i l'Ajuntament d'Almoines.

La inversió ha sigut de 280.000€, dels quals la Diputació ha subvencionat el 60%. La resta ha corregut a càrrec de l'Ajuntament d'Almoines.

Aquesta millora ha estat molt ben acollida pels nombrosos grups i equips d'aquesta modalitat futbolística existents a la població.

Notícia publicada a l'Avui (14/03/2011)

dijous, 17 de març del 2011

Falla en homenatge a Enric Valor


El CP el Castell d'Almoines ha cremat hui dijous 17 de març la falla, que enguany ha estat dedicada a l'homenot de Castalla Enric Valor.

Abans de cremar la falla l'alumnat ha ballat danses populars valencianes com els cavallets i la magrana. Després de la falla, tots, alunnes i pares, han berenat orxata i fartons.



dimecres, 16 de març del 2011

Javier Sabater tornarà a encapçalar la llista socialista


Segon publica hui el diari el Levante (16/03/2011), Javier Sabater tornarà a ser el cap de llista de la candidatura del PSOE a Almoines.

divendres, 11 de març del 2011

Vicent Ribes anuncia que no repetirà com a cap de llista del Bloc d'Almoines


El col·lectiu local li va demanar continuar i li va agrair la seua tasca de 8 anys al capdavant de la candidatura

L'actual alcalde d'Almoines, Vicent Ribes, del Bloc, ha anunciat al col·lectiu local d'aquest partit que no es tornarà a presentar com a cap de llista "per a renovar les persones de la candidatura i com a fi d'un cicle de 8 anys". Malgrat tot, el col·lecti del Bloc d'Almoines li va demanar continuar i li ha agraït el seu treball al capdavant del consistori, a l'igual que a la resta de regidors del Bloc.

El col·lectiu del Bloc d'Almoines vol destacar el caràcter obert i dialogant de Vicent Ribes, tant a nivell personal com en la seua funció d'alcalde, i que ha tingut sempre present l'impuls de la participació ciutadana del veïnat en la presa de les decisions.

Vicent Ribes ha encapçalat la llista del Bloc en les dues darreres eleccions municipals, i ha estat alcalde d'Almoines durant 6 anys (dos amb un pacte amb EU i PSOE, i quatre en coaliciaó amb EU). Ribes en cap moment ha deixat la seua feina de mestres de l'escola i va renunciar a la dedicació exclusiva com a alcalde.

El Bloc, amb Vicent Ribes com a cap de llista i en coalició amb EU, va aconseguir ser el partit més votat i tindre l'alcaldia en minoria en les darreres eleccions locals. Durant aquests quatre anys ha tirat endavant els projectes i les inversions més importants del municipi amb el consens de tots els partits polítics amb rerpesentació al ple municipal i la participació ciutadana del Fòrum 21: S'ha peatonalitzat el centre urbà, s'ha revonat el poliesportiu i la piscina i s'han millorat els carrers de l'Estació, Sant Antoni i Riu Serpis. A més, s'ha acabat el parc del trenet, s'ha restaurat el campanar i s'ha construït el corredor verd del Riu Serpis, entre altres accions.

En les properes setmanes, el Bloc d'Almoines anunciarà el nom de la persona que encapçalarà la llista i les persones que l'acompanyaran. Vicent Ribes continuarà formant part de la candidatura del Bloc, igual que Blanca Llorca, que va deixar la regidoria de Serveis a les persones per qüestions personals; igual que l'actual regidor d'Esport, Pep Bou; com Pepa Garcia, regidora de Serveis a les persones.

NOTÍCIES RELACIONADES
Las Provincias (12/03/2011)
Safor Guia (14/03/2011)
Gente de la Safor (14/03/2011)
Avui (13/03/2011)

dimarts, 8 de març del 2011

La UE Almoines goleja el Ciutat de Cullera (7-0) i és quart en la classificació

Amb gols de Sendra, Bou, Miguel, Guillermo, Guerola, Carles i Miret.

La UE Almoines té 38 punts i és quart.

dilluns, 7 de març del 2011

Foto de la conferència sobre les dones a Guatemala


Dimecres 2 de març
Conferència "Guatemala, dones i resistència"
Amb Reyna Caba i Olga Tercero
17 h, Saló d'actes de l'Ajuntament

diumenge, 6 de març del 2011

Almoines amplia l'escoleta infantil municipal amb una inversió de 29.000 €


Actualment s'està portant a terme el projecte d'ampliació de l'escoleta infantil “Mixinetes”, desenvolupat per la regidoria de Serveis a les Persones, de l'Ajuntament d'Almoines.

L'objectiu de la reformaconsisteix a millorar la qualitat de l'escoleta amb l'adequació i l'ampliació de les seues infraestructures. Les actuacions que s'estan realitzant són: l'habilitació d'una nova aula educativa per poder escolaritzar més xiquets i xiquetes. A més de l'adaptació de la resta d'aules a la normativa vigent. També s'executa una escala i rampa d'eixida al jardí, des de totes les aules i la restauració i millora de la façana principal. S'està convertint una sala en espai d'usos múltiples i s'habilita una cambra de bany adaptada per a persones amb mobilitat disminuïda.

La remodelació s'ha dut a terme mitjançant una convocatòria de la Conselleria d'Educació per a ajudes per a la construcció, ampliació i equipament d'escoles de primer cicle d'educació infantil que suposen la creació de noves places escolars públiques. El pressupost de les obres ascendeix a vora 29.000 €.

Notícia publicada a l'Avui (01/03/2011)

dijous, 3 de març del 2011

Curs de conducció eficient




JA S'HI PODEU INSCRIURE A L'AJUNTAMENT.