ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 26 d’abril del 2012

Quatre estudiants podran ser becats per l'ajuntament este estiu


Segons ha publicat el BOP, la Diputació de València ha concedit fins a 4 beques per a estudiants, per un valor de 3.200 euros, dins del programa "la Dipu et beca".

MODEL D'INSCRIPCIÓ

LLISTA DE TITULACIONS

dijous, 12 d’abril del 2012

Vora 42.000 euros per a reformar la Llar Juvenil i la Llar dels Jubilats


La Diputació de València destinarà, a través del PPOS 2012, la quantitat 41.790 euros per a reformar la Llar Juvenil i la Llar dels Jubilats d'Almoines.

Un retaule de l'església d'Almoines es queda sense subvenció


L'Ajuntament d'Almoines havia demanat una subvenció a la Diputació de València per a restaurar un retaule de l'església Sant Jaume. Però segons publica el BOP, aquest projecte es queda sense ajuda per no existir suficient consignació pressupostària.

Sexto. Desestimar las solicitudes que se relacionan a continuación por no existir suficiente consignación presupuestaria.
484/2011 ALMOINES PARROQUIA DE SAN JAIME APOSTOL RESTAURACIÓN DEL RETABLO DE CAPILLA LATERAL DEL TEMPLO

dimarts, 10 d’abril del 2012

S'ajorna el desnonament a Almoines


Abdenbi Amaraoui i la seua família podran romandre a casa seua

Més de 60 persones, entre veïnat, membres de l’assemblea del 15M Safor-Valldigna, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de la Safor i la Coordinadora pel Dret a l’Habitatge (integrada per la PAH i el 15M de València) s’han personat, des de primer hora del matí, davant de la casa de Abdenbi Amaraoui i la seua família. Hui anaven a ser desnonats per la CAM que, malgrat els diversos intents de negociació, havia fet oïdes sordes a la situació d’aquestes persones, entre les quals s’hi troben dos menors d’edat, que hui anaven a tirar al carrer.

Però a la seua arribada a Almoines, la comissió judicial que anava a fer efectiu el llançament hipotecari s’ha trobat a les portes de l'habitatge amb aquesta barrera humana que, de manera pacífica, s’ha col·locat a les portes de la casa de d’Abdenbi. Davant aquesta situació, membres de la comissió d’Habitatge de l’Assemblea del 15M i de la PAH de València han intermediat i, finalment, la comissió ha desistit quedant, així, aturat el desnonament d’aquesta família. Ara, el desnonament queda ajornat, formalment, un mes més. Però, tal i com ens han informat als jutjats de Gandia, donada la saturació de llançaments hipotecaris que tenen pendents, pot ser que s’allargue durant uns mesos més.

Però la situació d’aquesta família necessita una solució que els permeta continuar amb la seua vida, d’una manera digna. És per això que, després d’aturar –pel moment- el desnonament, ens hem desplaçat a la sucursal de la CAM a Gandia (Passeig de les Germanies), on hem intentat negociar, novament, una solució. Malgrat que els intents previs a l’acció de hui no han tingut els resultats esperats, la denúncia pública, la visibilització al carrer i als mitjans de comunicació, una vegada més han servit perquè els bancs canvien d’opinió i atenguen al diàleg i a la negociació. Així, segons hem acordat amb el banc, queda pendent un nou lliurament de documentació perquè valoren, de nou, la possibilitat bé d’acceptar la dació en pagament o bé de que puguen romandre al pis, a canvi de pagar un lloguer social.

Cal recordar que, diàriament, una mitjana de 240 famílies son desnonades a tot l’Estat espanyol. El País Valencià registra, segons dades del Consell General del Poder Judicial, el trist rècord de desnonaments diaris: 7311 durant l’any 2011 (prop de 30 famílies son tirades al carrer cada dia), de tot l’Estat.

+ info

Notícia de Canal 9

Dilluns: Desnonament a Almoines


AFECTATS PER LA HIPOTECA LA SAFOR-COMISSIÓ HABITATGE
(ASSEMBLEA 15M SAFOR-VALLDIGNA)

El dia 10-04 -2012 a les 09 h. uns veïns vostres que viuen al carrer València núm. 1 – 1er - pta.4 d’Almoines, patiran la pèrdua de sa casa, la qual li serà arrabassada per La Caixa del Mediterrani.

El delicte d'aquesta família, composta per 5 persones dues són menors d’edat, és haver-se quedat sense feina i com a conseqüència no poder pagar les quotes, però, eixa mateixa Caixa ha rebut una ajuda de tots els ciutadans, es a dir de l'Estat, de 5.800 milions d'euros.

La família no sols perdrà la seua casa, a més perdrà els diners que ha pagat fins a l'hora, i es quedarà amb el deute de més 70.000€.

Entre tots, sense voler-ho, hem rescatat la Caixa d’Estalvis del Mediterrani, però aquesta entitat condemna a aquesta família i a moltes més a la marginalitat, perseguint-les per tal d'intentar cobrar-se el deute més els interessos.

Aquesta família ha demanat la dació en pagament, es a dir, donar el pis i quedar en pau, també ha demanat quedar-se a viure allí pagant un lloguer que no siga superior al 30% dels seus ingressos mensuals.No els han concedit cap de les peticions.

En definitiva, el que vol la Caixa del Mediterani és tirar-los al carrer i deixar la família sense uns dels drets humans fonamentals com és el dret a l’habitatge (article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans i article 47 de la Constitució Espanyola)

NO és just que els bancs tinguen tants pisos tancats mentre hi ha persones que no saben on passar la nit. Hi ha a tot l’Estat Espanyol 3,1 milions de habitatges buits.

Siguem solidaris, hui per mi i demà per tu. El que us demanem és que el dia 10-04-2012 estiguem a la porta de la casa d’aquesta família per parar el desnonament. Si ens unim un món més just és possible.

dimecres, 4 d’abril del 2012

La Diputació de València desestima una subvenció a la banda de música per falta de pressupost

Segons el BOP, la Diputació de València ha desestimat donar una subvenció a l'Associació musical l'Almoina per la rehabilitació com escola de música i auditori de la seu social "per no existir suficient designació pressupostària".

Quinto. Desestimar las solicitudes que se relacionan a continuación por no existir suficiente consignación presupuestaria.
246/2011 ALMOINES ASOCIACIÓN MUSICAL "L'ALMOINA" REHABILITACIÓN COMO ESCUELA DE MÚSICA Y AUDITORIO DE LA SEDE SOCIAL

Levante (04-04-2012)

dilluns, 2 d’abril del 2012

La venda d'habitatges en Almoines està als nivells de 2004


Levante (01-04-2012)













2004
26

2005
65

2006
146

2007
143

2008
6

2009
22

2010
24

2011
26

PP i Psoe aproven el pla d'ajust amb reducció de personal i subvencions, i augment d'impostos i taxes


Levante (31-03-2012)

El CP el Castell d'Almoines guanya el premi d'Innovació Pedagògica per un projecte d'hort ecològic, granja i jardí


Caixa Popular va lliurar els XIX Premis a la Innovació Pedagògica el passat dia 26 de març, entre els quals hi ha el projecte del CP el Castell d'Almoines "Creació i millora d'un hort ecològic, d'una granja i d'un jardí representatiu dels principals ecosistemes de la comarca de la Safor".

Aquest projecte, guanyador del 2n premi compartit, de 800 euros, tracta d'un treball de conscienciació de la comunitat educativa del centre per a conservar i millorar el medi ambient més pròxim geogràficament, mitjançant la investigació, l'experimentació i la integració del currículum i de l'aprenentatge amb la finalitat de desenvolupar un coneixement de la realitat mediambiental global del planeta.