ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dilluns, 5 d’octubre de 2009

L’ESCOLA d’ALMOINES REP EL PREMI CARLES SALVADOR, ALS XIV PREMIS JAUME I–2009 DE L’ALCÚDIA


Estem d’enhorabona. El Bloc de Progrés Jaume I de l’Alcúdia, amb la col•laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia, ens ha atorgat el PREMI CARLES SALVADOR, dins els XIV Premis Jaume I - 2009.

El Jurat ha considerat els motius següents: “La introducció del valencià en la vida acadèmica i la seua inclusió com a llengua curricular i d’ensenyament va ser una reivindicació de la societat des de l’inici de la democràcia. En aquest sentit, El Col•legi Públic “El Castell” d’Almoines va ser un dels centres capdavanters en la comarca de La Safor en la normalització lingüística a l’escola. A més, ha esdevingut un referent, tant en la gestió democràtica del centre – amb la participació activa de tots els seus estaments -, com en la necessària renovació pedagògica per a millorar la pràctica docent i l’ensenyament-aprenentatge”.

Una representació de l’escola acudí a la nit dels premis, 2 d’octubre. Júlia Salort i Serra, l’actual Cap d’Estudis, en representació del Consell Escolar fou la responsable de recollir el guardó i agrair el seu atorgament. Un premi que ens ompli de satisfacció i de responsabilitat en portar el nom del mestre Carles Salvador.