ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 15 d’abril de 2010

Comença la Setmana del Llibre a Almoines

L'Ajuntament d'Almoines ha organitzat una sèrie d'actes culturals, per commemorar el Dia del Llibre. Divendres 16 a les 19:30 hores al saló d'actes de l'Ajuntament, tindrà lloc la conferència amb el títol És possible animar a llegir?, a càrrec de l'educadora social Almudena Francés. Després, s'inaugurarà l'exposició Els Borja, cedida per la Fundació Bromera.

Divendres 23 d'abril, Dia del Llibre, hi haurà contacontes amb Dolors Todolí a la Biblioteca municipal, a les 18 hores, on els més menuts del poble seran els protagonistes. A l'endemà a les 19:30 hores, la companyia Pluja Teatre representarà l'obra Tinc una pregunta per vosté, senyor Felip V, al local de la música.

Diumenge es celebrarà la ja tradicional Fireta del Llibre d'Almoines. A les 11 hores hi haurà un passacarrer amb els dolçainers i tabaleters de la Safor. Seguidament començarà la venda de llibres amb participants locals i comarcals. També, hi haurà dos tallers de manualitats i jocs tradicionals per a xiquetes i xiquetes. A més, hi haurà una col•lecta a favor de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Al llarg del transcurs de la Fireta, es farà un acte institucional (encara per determinar) per celebrar el nou endreçament de la Plaça Major.

Remodelació de la plaça d'Almoines 2010 from Joan Morant on Vimeo.