ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 29 de desembre de 2010

Acaba el taller que ha ocupat 20 persones durant un any


Dimecres 29 de desembre tingué lloc la clausura dels tallers ocupacionals organitzats per l’Ajuntament d’Almoines, el SERVEF i la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, els quals començaren fa un any.

Un total de 20 alumnes dividits en dos cursos: jardineria i construcció. L'acte ha estat presidit per l'alcalde del poble, Vicent Ribes, que ha fet una valoració molt positiva ja que per una part, s'ha donat treball al veïnat del poble durant dotze mesos i per una altra part, els tallers han servit per millorar el municipi.

Concretament, la principal actuació ha sigut la realització del corredor verd a la ribera del riu Serpis; així, com la contribució a la millora de la imatge del municipi. El director dels tallers, Toni Ruiz, ha donat les gràcies a l'equip directiu format per dos monitores, el professor de recolzament i l'auxiliar administrativa; a més de felicitar l'alumnat per la seua implicació i treball. Després de l'entrega de diplomes, s'ha realitzat un recorregut pels punts més importants on han intervingut els tallers.

En aquests cursos, a banda de les matèries específiques, s'han impartit classes de coneixements generals, gràcies a les quals diversos alumnes han obtingut el certificat dels nivells elemental i mitjà de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià.

NOTÍCIES RELACIONADES
Cursos de jardinería en Almoines, publicada a Las Provincias (21/12/2010)