ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 8 de juny del 2011

Lliurament del premi d'ADECAGUA a Almoines


La guanyadora ha estat Sílvia Lorente, alumna del CP El Castell d'Almoines

Dins del marc de la VIII Setmana Mediambiental (2010) d'Almoines, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Almoines va portar a terme el concurs de dibuixos "Observa i descriu el riu 2010", dins la campanya del Dia Mundial del Control de la Qualitat de l'Aigua, impulsat a nivell estatal per l'Associació per a la Defensa de la Qualitat de les Aigües (ADECAGUA).

El primer premi ha recaigut en el dibuix realitzat per Sílvia Lorente, veïna d'Almoines, que l'any passat cursava sisé de primària al CEIP El Castell d'Almoines.

El premi serà entregat pel Regidor de Medi Ambient en funcions, Raül Ribes, el dijous 9 de juny a les 18:30h al saló d'actes de l'Ajuntament. A més, també es projectarà un vídeo-resum de la VIII Setmana Mediambiental.

ADECAGUA és una associació sense ànim de lucre, que té com un dels seus objectius bàsics l’actualització dels sistemes de control de la qualitat de les aigües en els diversos mitjans receptors, així com la col•laboració amb les diverses entitats públiques i privades relacionades amb la qualitat de les aigües.