ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 8 de setembre del 2011

15 equips participen al Trofeu de Futbol "Poble d'Almoines"

Aquest cap de setmana, Almoines acull la sisena edició del Trofeu de Futbol Base, enguany amb la participació de 15 equips valencians.

Més de 500 xiquets ocuparan les noves instal·lacions esportives, ja que els dos camps de futbol són de gespa artificial, tant el de futbol 11 com el de futbol 7, inaugurat aquest hivern.

Dijous 8 de setembre, a la nit, s'ha fet la presentació del Trofeu, on participaran les categories de cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins dels següents equips: CF Gandia, S.D Alboraia, Llevant UD, Ontinyent FB, C.D Plus Xàtiva, Benifairó CF, CDF Rambleta, EMF Dénia, Mislata UF, SD Sueca, Guadassuar CF, Palma CF, Miramar CF, CE Ròtova i la UE Almoines.

Enguany, per primera vegada, el nou govern municipal ha decidit no patrocinar econòmicament el Trofeu, però sí col·labora en l'organització de l'esdeveniment esportiu que tindrà lloc a Almoines els dies 10 i 11 de setembre.

En la foto: Cayetano Gomar i Eduardo Revert, delegats comarcals de la Federació Valenciana de Futbol; Pep Bou, secretari de la UE Almoines; Antonio Olaso, alcalde d'Almoines; Lluís Gregori, president de la UE Almoines; i Fidel Albuixech i José Castillo, membres de la directiva de la UE Almoines.