ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 5 d’octubre del 2011

El PSOE d'Almoines respon a Compromís: "Encara és prompte per a la censura"

Levante (05/10/2011)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Me pareix una poca vergonya el que volen fer en Almoines, per part del Sr. Camilo Gregori, ia que tant de mal que han fet uns altres alcaldes i els han deixat com si res, fins acabar legislatura, i ara preten llevar-li l'alcadia a una persona que encara ni ha escomençat nomes x intentar solventar els problemes que havia deixat l'anterior alcalde. Aixo es pur EGOISME , el unic que conseguira es fer-se de mal voler al poble.

Anònim ha dit...

El que em sembla vergonzozo és que el PSOE tenint a les seves mans el poder per treure a aquests subjectes de l'Ajuntament no ho faci,, el tenien que haver fet de 1r hora i no deixar a aquesta gent fer aquestes barbaritats.

Anònim ha dit...

Ah Camilo per cert, és millor que uns quants estiguin ofesos, però cal salvar aquest poble .. tant de bo en altres municipis puguin tenir l'opció de treure del mig aquesta dreta obsoleta i primitiva.

socialista de siempre ha dit...

Per descomptat el PSOE hauria de treure de sobre aquest senyor per consentir que el PP aquest governant el poble d'Almoines

Anònim ha dit...

Jo no sé perque no pacten (PSOE i Compromis) però la sua raò tindran (els dos). Pero hem pareix que sempre que es parla del tema la culpa sempre es per al PSOE, perquè?. Hem pareix injust. Igualment, el PSOE ha dit "segun prensa" que encara es pronte, pero si està dispost a parlar. Que hi ha de mal ahi?? Tots els problemes que hi puguen haber crec jo que el que acaba d'entrar poca culpa té,no? Si només porten 100 dies governant...
Un poquet de sentit comú per favor...

ALMOINES POBLE ha dit...

El blog Almoines Poble vol agrair les persones que han escrit ací per les seues opinions, sense insults a diferència d'altres fòrum on l'anonimat és aprofitat per a "vomitar".

Gràcies