ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dilluns, 23 de gener del 2012

Compromís d'Almoines no s'atreveix a fer el pas


Article d'opinió del portaveu del Psoe d'Almoines (Levante, 22-01-2012)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaria explicar-li al Senyor Sabater, que a Compromís no existeixen "altas jerarquias", es un partit ASSAMBLEARI, o siga, del primer a l'ultim s'escolta la seva opinió i es valora. Es raona entre la gent siga regidor o no, i s'arriba a un acord conjunt. Tal vegada es al Psoe, al PP, on la cosa no funciona així.

Una pregunta per al Senyor Sabater: en podria dir en algun poble no de la Comunitat Valenciana, sino d'Espanya, on un pacte de progrés s'haja fet en DOS GOVERNS SEPARATS? o un exemple on despres de pactar no es treballa en conjunt per part de totes les forces polítiques signants d'eixe pacte? SI M'EN TROBA UN, li done un premi!!! val??

Anònim ha dit...

Pues mira per a on, ALMOINES!! Quin problema hi ha en que governe uns i despres els altres? Hon esta el problema? Perque jo tot es intentar trobarlo i no el vec... I no hem digues que es per governar en majoria (com esteu dient per ahi) en fer un pacte i governar amb majoria, perque si fem una mica de memoria, l'anterior govern, el mateix grup Compromis va voler governar en minoria per no fer el pacte de govern, ara vols ferlo?? Cuando tu quieras y lo que tu queiras,NO? hem pareix que no es aixi,eh?
Si tenen 4 regidors per abarcar 20 mesos, que pasa? No s'atrevieixen? o no saben?o no volen? El PSOE esta dient que es veu capaç i està dispossat i capaçitat en 3 regidors,i ells?? A Compromis que li pasa?? No es doneu conter que PSOE --Compromis a fecha de hui no es poden gelar de repent tot el que s'han dit? (i clave als dos per igual,eh? Pero aixo ho tenim que tindre també en conter,eh?

Anònim ha dit...

desde la ignorància:
Si els que tenen que governar pensen d'una manera i els que no governen d'un altra... algo falla ahí..

Podrien mirarseu.

Repetisc que parle desde la ignorancia, i desde lo que es publica en prensa.

Pero si el pacte estava prou prou clar i despres de parlar ambs el grup es torna arrere... No es donen conter que eixa relació no es factible a dia de hui?? Que a lo millor entre les persones si pero els grups no!.
per cert, no poden ni oldre a Sabater.. Vos ixiran "rogures"