ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 11 de març del 2009

Repartiment de plantes el Dia de la Dona


El passat diumenge 8 de març, l'Associació Juvenil Joves de la Safor, va realitzar el seu particular homenatge a les dones, i per quart any consecutiu, va celebrar una activitat, per tal de sumar-se a la commemoració d'aquest dia.

Els membres de l'associació van repartir plantes a totes les dones que es van apropar al Casal Jove de Gandia, així com al Llar juvenil d'Almoines, on es van repartir 250 unitats, i va ser un èxit total de participació.

En Gandia, el obsequi es va realitzar per el mati, i en Almoines a partir de les 17 h de la vesprada fins a les 19 h.

Així mateix, AJ Joves de la Safor manifesta el seu compromís per una societat més justa, participativa i equitativa, així com reivindica una major participació de la dona, en el associacionisme juvenil i en la participació juvenil.

L'activitat va comptar amb el recolzament del Consell dels Joves de Gandia, així com de l'Ajuntament d'Almoines, amb el qual l'entitat manté un conveni de col·laboració per al foment de les activitats juvenils del poble.

L'Associació Juvenil Joves de la Safor continua realitzant activitats, així com dinamitzant la llar juvenil, i prepara ja la seua pròxima activitat, que serà sobre videoconsoles, així com es reuneix quasi tots els dissabtes al llar juvenil d'Almoines.