ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 31 de març de 2009

L'orquestra infantil de la Societat Ateneu Musical de Cullera va visitar Almoines

El passat dissabte dia 28 de març es va realitzar a la Llar de la Música d’Almoines un concert extraordinari, amb una assistència que va omplir de gom a gom el citat local.

A la primera part actuà l’Orquestra Infantil de la Societat Ateneu Musical de Cullera dirigida per Lolin Aurea i formada per músics del Grau Elemental dels respectius instruments. Interpretà peces musicals de diferents estils, simfònic, bandes sonores de pel·lícules i de dibuixos animats i arranjaments de música pop. La seua actuació fou seguida amb expectació i fou mereixedora de justos elogis per la qualitat interpretativa, malgrat la joventut dels seus components, per l'encertada elecció del programa i per l’eficiència i l’alegria de la seua directora.

Semblants comentaris es realitzaren a la segona part a càrrec del Conjunt Instrumental de l’Associació Musical “L’Almoina”, format per joves musics de l’Escola de Música, que interpretaren un progrmada format per sis obres d’estils ben diferents, sota la direcció del jove format en la citada associació, Jose Antonio Pons Albuixech.

Una vesprada musicalment magnífica, on la joventut donà el millor de la seua saviesa musical.

En finalitzar l’acte, la presidenta de l’Associació Musical “L’Almoina” i l’Alcalde de l’Ajuntament d’Almoines, Vicent Ribes, lliuraren diversos records a la directora de l’Orquestra i al delegat de la mateixa, respectivament, en agraïment per la seua actuació. Un berenar al mateix local tancà la interessant i agradable vesprada musical.