ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 1 d’abril de 2009

Celebració de la Party Wii a Almoines

Tal i com estava previst, el passat cap de setmana es va celebrar la festa wii de l´Associació Juvenil Joves de la Safor amb el joc Mario Kart de la consola que ha revolucionat el mercat nintendo wii.

El dissabte 28 de març, es va celebrar a Almoines amb un èxit d’assistència i un ambient immillorable a pesar de la pluja i mal oratge que vam tindre durant tota la vesprada-nit. La activitat es va iniciar a les 20 hores de la vesprada amb el llar juvenil i voltants plens de vida, i va finalitzar a les 3 de la matinada. Al llarg d'aquestes 7 hores van participar en la activitat més de 70 joves. Una participació elevada de gent jove d'Almoines, tant com de pobles dels voltants que es van acostar al llar juvenil per participar de l´activitat.

El diumenge 29 de març, es va celebrar al Casal Jove de Gandia, també amb mal temps, pluja i fred, i amb una participació més baixa de 15 persones, sent la durada de l´activitat des de les 18 de la vesprada a 21 hores de la nit.

L´activitat a comptat tant en el recolzament de l´Ajuntament d´Almoines com amb el de l´Ajuntament de Gandia i el Consell dels Joves de Gandia.

L´associació Juvenil Joves de la Safor continuarà realitzant activitats relacionades amb el oci alternatiu, la cultura, el cinema, la musica, esport... i donant vida i dinamitzant el llar juvenil d´Almoines per tal de recuperar i realitzar de forma continuada activitats per als joves. Prepararant ja les pròximes activitats, de cinema per a desprès de pascua, aixi com més activitats i tallers variats.