Nova web a almoines.tk

divendres, 21 d’agost del 2009

900 atletes en la Correguda Popular d'Almoines

CLASSIFICACIONS

Dijous 20 d’agost es va celebrar a Almoines la XXI Correguda Popular, que en esta edició tenia un recorregut de 8 quilòmetres. El guanyador en la categoria absoluta va ser Juan Ramon Pous, que va trigar 27 minuts i 30 segons en fer el recorregut. El segon va ser Francisco David Moscardó, i el tercer, Agustí Sieres.

Com en les edicions passades, l’alcalde d’Almoines, Vicent Ribes, també hi va participar com a corredor.

En la categoria femenina, la primera en arribar a la meta va ser Gemma Canet, que va trigar 35 minuts en fer els 8 quilòmetres, la segona, Xelo Piqueres, i la tercera, Olívia Peiró.

També hi va haver premis per als participants locals. El primer en arribar va ser José Camarasa; el segon, Ruben Frasquet, i el tercer, Antoni Ruiz.

En total, hi van participar uns 900 atletes, 600 en la categoria absoluta, i 300 en les proves menors.