ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 5 de gener de 2010

Comencen els tallers ocupacionals de reciclatge professional a Almoines


Dimecres dia 30 de desembre tingué lloc la presentació dels tallers ocupacionals organitzats per l’Ajuntament d’Almoines, el SERVEF i la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació . Les classes començaran el pròxim 7 de gener. A l’acte assistiren els 20 alumnes dels dos cursos, l’equip directiu i l’alcalde d'Almoines, Vicent Ribes. L’Ajuntament ha adequat el projecte a les necessitats del poble, de manera que els tallers contribuiran a millorar certs punts del municipi com el centre urbà, el desenvolupament del projecte del corredor verd al riu Serpis, la restauració del campanar, etc. El programa es dividirà en una part teòrica durant els primers mesos i una part pràctica durant els mesos restants.

Vicent Ribes obrí l’acte donant la benvinguda als alumnes. Un total de 20 persones distribuïdes a parts iguals entre el curs de jardineria i el curs de solador-alicatador. Aquests tallers donaran feina a gent del poble durant dotze mesos, un fet del que l’alcalde està particularment satisfet, degut la crisi econòmica. Vicent Ribes també destacà la competència dels alumnes que formen els tallers, ja que la majoria té experiència al sector.

Seguidament, Antonio Ruiz, director dels tallers explicà més detalls sobre el programa i presentà l’equip directiu, el qual el formen el director, la professora de recolzament, Presentación Fuster, la monitora del taller de solador-alicatador, Rosana Micó, la monitora del taller de jardineria, Anna Mª Colominas, i l'auxiliar administrativa, Rosana Boix. També destacà la predisposició que tenen els alumnes de cara al treball.

Presentación Fuster explicà que les classes de matèries generals tenen un doble objectiu. En primer lloc, formar-se per aconseguir el graduat escolar. En segon lloc, per als alumnes que ja tenen el graduat, aquestes classes es basaran en orientació professional i iniciativa emprenedora.

Vicent Ribes tancà l'acte exposant que es compta amb un pressupost de quasi 400.000 euros i 32.000 euros destinats a equipament. També ha expressat el compromís de l'Ajuntament en aportar recursos econòmics necessaris per cobrir imprevistos.