ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 29 de desembre del 2009

Gran acollida a la presentació del llibre "Almoines: geografia, història i patrimoni"


Dilluns 28 de desembre va tindre lloc la presentació del llibre "Almoines: geografia, història i patrimoni", d'Abel Soler i editat per l'Ajuntament d'Almoines.

Obrí l'acte l'alcalde d'Almoines, Vicent Ribes, explicant com s'havia originat el projecte i agraint la col•laboració de totes aquelles persones que han participat de forma desinteressada en el contingut del llibre. Seguidament, Jesús Escrivà (coordinador cultural de l'Ajuntament) explicà com es va dur a terme el treball de recopilar la informació aportada pel veïnat. A més, destacà l'esforç i l'entusiasme d'Abel Soler en l'afer de plasmar la història d'Almoines.

Després, l'autor explicà els trets més importants del llibre com l'etimologia del nom d'Almoines, els successos històrics més rellevants, les anècdotes, etc. Per últim, es donà torn obert de paraula on els assistents formularen preguntes i aportaren comentaris al que s'havia explicat. Un acte recolzat per més de 70 veïns del poble que acudiren per donar la benvinguda a un llibre esperat per tots.

ENTREVISTA A TELE7