ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 3 de desembre del 2009

Almoines ocuparà 25 persones aturades amb una inversió de 372.842 €


Vicent Ribes, alcalde d'Almoines, està molt satisfet per haver aconseguit per al municipi el Taller d'Ocupació creat conjuntament per la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, i el Servef. Aquesta iniciativa donarà treball a 25 persones aturades, que seran preferentment del municipi. És moment de crisi i desocupació, tindre al nostre poble un Taller per a formar professionals és una bona notícia que beneficia tot el veïnat, ha dit Vicent Ribes.

Aquests tallers es divideixen en dos especialitats: jardineria amb 10 places i alicatador-soldador, amb 10 places més. Els aspirants a ocupar aquestes 20 places hauran d'estar inscrits a l'atur com a demandants d'ocupació en dites especialitats. A més, es crearan 5 places corresponents a l'equip directiu: director, professor de recolzament, auxiliar administratiu, monitor d'obra i monitor de jardineria. Les persones interessades en formar part de l'equip directiu han de presentar el currículum i mèrits a l'Ajuntament d'Almoines abans del dissabte 5 de desembre.

El Taller Ocupacional tindrà classes teòriques amb formació específica i matèries generals. Els alumnes posaran en pràctica els coneixements adquirits, en la realització del "corredor verd", basat en l'adequació i millora de la ribera del riu Serpis, entre altres projectes urbans. El Taller començarà a finals de desembre i tindrà una duració de 12 mesos. Al finalitzar el Taller Ocupacional, s'entregarà als alumnes un certificat professional.