ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 20 de maig de 2010

Marta Insa i Vicent Ribes preseten el llibre "El riu d'Elena"Dins dels actes programats dins de la VIII Setmana Mediambiental d’Almoines, dilluns, 17 de maig de 2010, va tindre lloc la presentació del llibre El riu d’Elena de Marta Insa, veïna d'Almoines.

La presentació es va fer a la biblioteca d'Almoines a les cinc de la vesprada, amb l'assistència d'unes trenta persones. Primerament l’alcalde i mestre de la localitat, Vicent Ribes, va fer la presentació del llibre, parlant de l'obra, de l'editorial Andana, que és qui l'ha publicat, de l'autora i de la Setmana Mediambiental d'Almoines, que començava al cap d'una hora.

El riu d'Elena tracta d'una xiqueta que fa un dibuix i després va a netejar el pinzell però es distrau jugant amb l'aigua. La mestra, per a il•lustrar les conseqüències tan nocives de malgastar aigua, li fa imaginar-se a la xiqueta la selva que acaba de dibuixar sense aigua, i com les plantes i els animals no poden sobreviure sense ella. Finalment el dibuix és un recordatori que s'ha d'utilitzar l'aigua de manera raonable.