ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

divendres, 8 de juliol de 2011

El professorat del CP El Castell d’Almoines participa de ponent en un curs estatal sobre innovació en l'educació infantil


Arran de presentar-nos el passat 2010 al Premi “Marta Mata” a la qualitat educativa que convoca el Ministeri d’Educació i quedar finalista, d’entre d’altres centres que s’hi presenten cada any, el nostre Projecte Educatiu, principis pedagògics, metodologia... que desenvolupem ha estat ben considerat pels responsables ministerials.

Un representant de l’Institut de Formació del Professorat, Investigació i Innovació educativa del Ministeri d’Educació ens ha proposat intervenir com a ponents en el curs d’estiu XIII Edición de cursos para la formación del profesorado “Proyectos de Innovación en Educación Infantil: escuelas que se transforman”, el qual és d’àmbit estatal i es convoca i promociona junt a l’UNED de València del 4 al 8 de juliol de 2011 impartirem tallers com:
- Llenguatge oral i l’escrit, amb una incidència especifica en l’aprenentatge de 3 llengües: valencià, com a llengua d’aprenentatge i vehicular, el castellà i l’anglès. Aprenentatge basat en el programa bilingüe enriquit d’ensenyament en valencià amb un resultats avaluats ben positius per a l’alumnat, inclòs el nouvingut.
- Treballem l’art, uns del programes que està subvencionat per l’AMPA i per l’Ajuntament i que es desenvolupa al centre d’ençà 11 cursos escolars
- Tallers inter-aula, format per grups d’alumnes de diferents edats, metodologia avaluada de forma molt satisfactòria, tant per l’assoliment d’aprenentatges instrumentals com per als aprenentatges de valors en la convivència i la cooperació, a la Memòria del Pla General Anual.
- Funcionament de la nostra escola a les dues etapes -infantil i primària- assemblea, projectes de treball, tallers i racons.

En representació de l’escola intervendran divendres, dia 8, les mestres d’Infantil Sira, Rosa i Liliana, amb la col•laboració de Júlia, especialista d’angles.

Aquesta invitació que ens fa el Ministeri i la UNED és una mostra de l’excel•lent valoració que els especialistes en educació, tècnics ministerials, han determinat respecte al nostre centre, satisfacció que em de compartir amb tota la comunitat educativa.

Dijous, 7 de juliol de 2011
Claustre del Professorat
CP EL CASTELL. ALMOINES

NOTÍCIES RELACIONADES

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona!!! Una mostra més del magnífic treball que realitzeu al centre.