ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 4 de setembre del 2008

Instal•len barracots en les escoles noves d’Almoines


El BLOC critica el PP local i la Conselleria d’Educació de falta de previsió

Esta setmana la Generalitat Valenciana ha instal•la al pati del CP el Castell dos barracots per a una classe de Primària i una altre per a infantil, de 42 m2, i un lavabo de 15 m2. El més greu del cas és que l’escola d’Almoines és nova, el nou edifici va començar a funcionar el curs 2004-2005, però encara no s’ha inaugurat de manera oficial.

El BLOC d’Almoines ja va alertar que l’escola nova es quedava menuda abans de la seua construcció. Quan l’alcalde del municipi era Antonio Olaso, del PP, el grup municipal del BLOC va portar llavors a plenari un informe redactat pel consell escolar on es demanava que l’escola fora més gran, en previsió del creixement de població que s’esperava. El PP va votar en contra de la proposta.

Després, Vicent Ribes, el desembre de 2003, es va reunir amb el Director General de Personal d’Educació on li va ensenyar dades reals de la població d’Almoines. Però la Conselleria d’Educació no en va fer casa. I més tard, quan Vicent Ribes ja era alcalde d’Almoines, en gener d’enguany, es va entrevistar amb el Director Territorial d’Educació per ampliar l’escola. També n’han fet cas.

El BLOC critica que tant el PP d’Almoines com la Conselleria d’Educació coneixien el creixement de població del municipi i no han fet res per construir unes escoles noves més grans. I ara instal•len barracots, aules prefabricades fora de l’edifici que no són el millor lloc perquè l’alumnat faça classe.

El grup municipal del BLOC-ESQUESQUERRA UNIDA presentarà en el proper ple una moció perquè la Generalitat Valenciana amplie el més urgentment el CP El Castell i retire els barracots.

---
NOTÍCIES RELACIONADES
La instalación de barracones en el colegio de Almoines despierta las críticas del Bloc, publicat a Safor Guia (5-9-08)