ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 16 de setembre del 2008

Sona València acosta als majors d'Almoines, Bellreguard i Rafelcofer el patrimoni cultural valencià

El programa de Sona València per als majors ha acostat avui als majors de tres municipis de la comarca de la Safor a la capital de València per a oferir-los un agradable dia de visita i conèixer el patrimoni cultural valencià.

En la jornada d'avui, els veïns d'Almoines, Bellreguard i Rafelcofer s'han desplaçat fins a la seu de la Diputació a València on en primer lloc han conegut els palaus de Scala i Batlia, amb visita guiada i desdejuni, per a continuar la seua ruta cap al MUVIM i el Centre Cultural La Beneficència.

El vicepresident de la Diputació de València, Juan José Medina, que ha rebut en el Saló de Plens de la Corporació provincial a aquesta nova expedició de majors, com fa habitualment, ha assenyalat que el programa “pretén agrair a la gent major el molt que han treballat perquè la nostra qualitat de vida siga millor”.

L'alcalde d'Almoines, Vicent Ribes, ha comentat que “aplaudim aquesta iniciativa perquè són poques les oportunitats d'estar amb la gent major i la nostra obligació és fer que es complisquen les seues espectatives i desitjos”.

Després de conèixer els Museus de Prehistòria i Etnologia, que alberga la Beneficència, els majors de la Safor culminaran la visita amb un menjar en aquest centre, amenitzada amb un espectacle que donarà per conclosa la seua jornada de Sona València per als majors.