ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dissabte, 20 de desembre del 2008

Ana Alborch Pérez, del CP El Castell d’Almoines, present al llibre "Les endevinalles de Llorenç"

Enguany fa 10 anys que l’editorial Tàndem va editar el llibre “Les Endevinalles de Llorenç”. Uns dels actes per a celebrar-ho va ser demanar a l’alumnat de primer curs de 2007-2008 que escriguera endevinalles, perquè Tàndem Edicions les recolliria i un jurat en seleccionaria 10 per a editar un nou llibre, titulat “10 Endevinalles Infantils a partir de les endevinalles de Llorenç”.

La presentació del citat llibre i el lliurament de premis als cursos i alumnat participant es va fer a l’Aula Magna de la Universitat de València, el passat 29 de novembre, a les 12 h, i el local es va omplir de gom a gom.

A l'acte de presentació va intervindre Rosa Serrano, editora, Carmela Mayor, il•lustradora dels dos llibres i Llorenç Giménez, autor de “Les endevinalles de Llorenç”, el desè aniversari del qual ha donat lloc al llibre presentat.

Una volta fets els parlaments, comencaren les lectures de les endevinalles per part dels xiquets i xiquetes i algun que altre mestre. Així va llegir l’alumna Ana Alborch Pérez del CP El Castell d’Almoines, autora d’una de les 10 endevinalles seleccionades, per la qual cosa forma part del citat llibre. Ana, acompanyada per més de 30 xiquets i xiquetes amb les seues famílies i per la tutoria de Salomè i de Batiste, va recollir un lot de llibres com a premi i regal a l’alumnat de 1r curs.

L’acte va ser molt emotiu i el mateix Llorenç va ser el mantenidor, amb els seus contes i comentaris sempre adequats per al moment. En acabar, Llorenç va signar els llibres a les persones que li ho demanaven. I tots, grans i menuts, ho vam passar d'allò més bé endevinant endevinalles.

----
Publican la adivinanza de una alumna de Almoines, publicada a Las Provincias (21-12-08)