ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 23 de desembre del 2008

El govern d’Almoines informa al Fòrum de Participació Ciutadana sobre els projectes de les ajudes estatals als municipis

L’alcalde d’Almoines, Vicent Ribes, acompanyat pels regidors Pep Bou i Raül Ribes, ha informat els membres del Fòrum de Participació Ciutadana Agenda 21 sobre els dos projectes en que s’invertiran els 369.198 € de les ajudes del govern centrals als municipis. El regidor socialista Vicent Gregori també ha assistit.

El govern municipal ha explicat que portarà al proper plenari del dia 29 de desembre la peatonalització de la plaça Majors i carrers adjacents i l’ampliació del poliesportiu. El primer projecte, valorat en més de 190.000 €, preveu peatonalitzar tota la plaça del centre del municipi i els carrers de la Mar, de Cervantes i de Sant Isidre. La idea, ja discutida al Fòrum Agenda 21, és donar major vida al centre del poble i limitar el trànsit per alguns carrers.

El segon projecte explicat per l’equip de govern i que està pressupostat en més de 120.000 € ha sigut la millorar i ampliació del poliesportiu amb la construcció d’una pista de pàdel i esquaix, millorar el camp de futbet i alçar la paret del frontó.

Els membres del Fòrum han demanat poder opinar sobre els tipus de materials i el mobiliari urbà una vegada es tinga el projecte de peatonalització del centre urbà.

----
El pueblo recibe ayudas para peatonalizar el centro histórico, publicada a Las Provincias (24-12-08)