ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dissabte, 31 de gener del 2009

L'AMPA d'Almoines denuncia que no hi ha suficient logopedes

L’Associació de Mares i de Pares de l’alumnat del CP El Castell de la localitat d’Almoines vol manifestar als mitjans de comunicació de la comarca de la Sabor la seua preocupació perquè encara no hi ha prou personal de logopèdia per a tot l’alumnat que ho necessita a la comarca de la Safor, i en particular a la Zona d’Inspecció d’Oliva.

Al Consell Escolar del Centre celebrat el passat dimecres dia 28 del present, se’ns va comunicar que encara que s’ha augmentat la plantilla en dos logopedes gràcies a les mobilitzacions de les associacions de mares i de pares, aquests nombre ha estat del tot insuficient.

Tant és així que a la nostra escola, com a la de Daimús, a Piles i a Rafelcofer el servei de logopedia no ha augment cap hora i en conseqüència continuen sense poder ser atesos la totalitat de l’alumnat, perquè l’augment de 2 logopedes ha estat per a tota la comarca de la Safor i no ha estat suficient.

Per tant continuarem amb les nostres exigències, del tot justes, perquè d’una vegada, ja estem pràcticament a febrer, per fi la Conselleria d’Educació dedique els recursos humans escaients per poder atendre tot l’alumnat i que garantesca un servei públic de qualitat.

Almoines a 30 de gener de 2009
---

Almoines denuncia que el personal de logopedia para la Safor es "insuficiente", publicada a Las Provincias (5-2-09)