ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 3 de febrer del 2010

El ministre de Foment "passa" d'Almoines


El govern d'Almoines s'ha assabentat de la visita del ministre de Foment, José Blanco, a Gandia pels mitjans de comunicació, la qual cosa ha provocat sorpresa i un cert malestar en l'equip de govern, ja que fa quatre mesos que l'alcalde Vicent Ribes li va enviar una carta al ministre per a poder-se reunir amb ell quan visités la Safor.

Vicent Ribes vol parlar amb el ministre de Foment de l'autovia que passarà pel terme municipal d'Almoines i provocarà un gran i greu impacte sobre el territori i les persones. L'objectiu de Vicent Ribes era aprofitar la visita de José Blanco a la Safor per explicar-li de primer mà, i a ser possible sobre el terreny, el traçat de l'autovia i la seua afectació sobre el terme municipal i sobre el veïnat. Ribes també li vol demanar millores per a evitar les molèsties de soroll, que ja la nova carretera passarà molt a prop dels municipis de Bellreguard, Almoines i Rafelcofer.

Però de moment, José Blanco, visitarà Gandia i el govern d'Almoines no ha rebut cap resposta a la carta que va enviar fa quatre mesos.

És sabut la preocupació del municipi d'Almoines per la proposta de traçat d'autovia per la Safor. Una preocupació que ha portat el tema al plenari amb el suport de tots els partits polítics i s'han recollit signatures a favor d'alliberar l'AP-7, que seria la millor alternativa a l'actual carretera nacional.

De moment, el govern d'Almoines ha aconseguit allunyar l'autovia de l'Alqueria del Trinquet i ha rebaixat la seua altura.

NOTÍCIES RELACIONADES
El alcalde de Almoines, molesto al no ser recibido por Blanco para tratar la autovía, publicada a Las Provincias (03/02/2010)

Radio Gandia (02/02/2010)

El ministro de Fomento "pasa" de Almoines, publicada a Onda Naranja Cope (02/02/2010)

El Alcalde de Almoines molesto por no hacer sido recibido por Blanco, publicada a Gente de la Safor (03/02/2010)