ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

diumenge, 6 de març de 2011

Almoines amplia l'escoleta infantil municipal amb una inversió de 29.000 €


Actualment s'està portant a terme el projecte d'ampliació de l'escoleta infantil “Mixinetes”, desenvolupat per la regidoria de Serveis a les Persones, de l'Ajuntament d'Almoines.

L'objectiu de la reformaconsisteix a millorar la qualitat de l'escoleta amb l'adequació i l'ampliació de les seues infraestructures. Les actuacions que s'estan realitzant són: l'habilitació d'una nova aula educativa per poder escolaritzar més xiquets i xiquetes. A més de l'adaptació de la resta d'aules a la normativa vigent. També s'executa una escala i rampa d'eixida al jardí, des de totes les aules i la restauració i millora de la façana principal. S'està convertint una sala en espai d'usos múltiples i s'habilita una cambra de bany adaptada per a persones amb mobilitat disminuïda.

La remodelació s'ha dut a terme mitjançant una convocatòria de la Conselleria d'Educació per a ajudes per a la construcció, ampliació i equipament d'escoles de primer cicle d'educació infantil que suposen la creació de noves places escolars públiques. El pressupost de les obres ascendeix a vora 29.000 €.

Notícia publicada a l'Avui (01/03/2011)