ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 30 de març de 2011

Almonies no talla cintes


En quatre anys, s'ha rebut una inversió de vora 3 milions d'euros i s'han fet més de 30 projectes

En els últims dies hem assistit a una cursa d'inauguracions per veure quin polític talla més cintes. El govern d'Almoines, format per Bloc-EU, durant els darrers quatre anys només ha inaugurat dues obres perquè ha cregut que la millor inauguració és l'ús per part del veïnat dels projectes acabats.

Aquestes dues obres són el parc del Trenet, inaugurat a principis de la legislatura, i el camp de gespa artificial, obert aquest dissabte passat. I això que durant els darrers quatre anys s'han invertit més de 2.800.000 euros en 30 actuacions en les quals no s'ha tallat la cinta ni s'ha col•locat cap placa (excepte en les dues inauguracions oficials).

Tots els projectes més importants pel volum del pressupost realitzats pel govern municipal d'Almoines han passat pel filtre de la participació ciutadana a través del Fòrum 21 i han comptat amb el suport unànime dels partits polítics amb representació al ple municipal.

Els projectes més importants d'aquesta legislatura on la inauguració ha sigut l'ús per part del veïnat són l'ampliació del poliesportiu, el Taller Ocupacional, el parc del Trenet, la gespa artificial dels camps de futbol 7 i 11, la peatonalització del centre urbà, la reforma de la plaça Joaquim Deusa i dels carrers del Riu Serpis, de Sant Antoni i de l'Estació, l'ampliació de l'escoleta municipal, la nova piscina, el corredor verd del Riu Serpis, la reparació del campanar, el nou magatzem municipal, la millora de l'enllumenat públic...