ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

divendres, 11 de març de 2011

Vicent Ribes anuncia que no repetirà com a cap de llista del Bloc d'Almoines


El col·lectiu local li va demanar continuar i li va agrair la seua tasca de 8 anys al capdavant de la candidatura

L'actual alcalde d'Almoines, Vicent Ribes, del Bloc, ha anunciat al col·lectiu local d'aquest partit que no es tornarà a presentar com a cap de llista "per a renovar les persones de la candidatura i com a fi d'un cicle de 8 anys". Malgrat tot, el col·lecti del Bloc d'Almoines li va demanar continuar i li ha agraït el seu treball al capdavant del consistori, a l'igual que a la resta de regidors del Bloc.

El col·lectiu del Bloc d'Almoines vol destacar el caràcter obert i dialogant de Vicent Ribes, tant a nivell personal com en la seua funció d'alcalde, i que ha tingut sempre present l'impuls de la participació ciutadana del veïnat en la presa de les decisions.

Vicent Ribes ha encapçalat la llista del Bloc en les dues darreres eleccions municipals, i ha estat alcalde d'Almoines durant 6 anys (dos amb un pacte amb EU i PSOE, i quatre en coaliciaó amb EU). Ribes en cap moment ha deixat la seua feina de mestres de l'escola i va renunciar a la dedicació exclusiva com a alcalde.

El Bloc, amb Vicent Ribes com a cap de llista i en coalició amb EU, va aconseguir ser el partit més votat i tindre l'alcaldia en minoria en les darreres eleccions locals. Durant aquests quatre anys ha tirat endavant els projectes i les inversions més importants del municipi amb el consens de tots els partits polítics amb rerpesentació al ple municipal i la participació ciutadana del Fòrum 21: S'ha peatonalitzat el centre urbà, s'ha revonat el poliesportiu i la piscina i s'han millorat els carrers de l'Estació, Sant Antoni i Riu Serpis. A més, s'ha acabat el parc del trenet, s'ha restaurat el campanar i s'ha construït el corredor verd del Riu Serpis, entre altres accions.

En les properes setmanes, el Bloc d'Almoines anunciarà el nom de la persona que encapçalarà la llista i les persones que l'acompanyaran. Vicent Ribes continuarà formant part de la candidatura del Bloc, igual que Blanca Llorca, que va deixar la regidoria de Serveis a les persones per qüestions personals; igual que l'actual regidor d'Esport, Pep Bou; com Pepa Garcia, regidora de Serveis a les persones.

NOTÍCIES RELACIONADES
Las Provincias (12/03/2011)
Safor Guia (14/03/2011)
Gente de la Safor (14/03/2011)
Avui (13/03/2011)