ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

diumenge, 3 d’abril del 2011

Almoines donarà treball a 10 persones dins del PactSafor


Almoines s’ha adherit als Plans d’Ocupació Protegit per a generar noves ocupacions dins del municipi. Al darrer plenari municipal, el govern local va portar la proposta d’invertir 30.637 euros per a generar 10 llocs de treball nous durant 2011: cinc durant els mesos de maig, juny i juliol, i cinc més a l’octubre, novembre i desembre. Durant els mesos d’estiu es donarà treballar a través de les subvencions del PAMER.

En aquest PactSafor s’espera ocupar treballadors especialitzats en jardineria, construcció i neteja. Sobretot es tindrà en compte les persones que hagueren esgotat les prestacions o ajudes per desocupació. El govern d’Almoines ha decidit invertir el pressupost recomanat de 12,5 euros per habitant.

El més curiós de tot és que tant el PSOE com el PP van votar en contra d’aprovar el PactSafor a Almoines, ja que ha estat un pacte impulsar per l’Ajuntament de Gandia i que ja ha aprovat, per exemple, l’ajuntament socialista de Bellreguard. Va fer falta el vot de qualitat de l’alcalde per posar en marxa aquests plans d’ocupació.

Durant els darrers quatre anys des de l’Ajuntament d’Almoines s’han creat 92 llocs de treball nous, sense comptar les persones ocupades en les obres del Pla Confiança i el Pla E.