ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 12 d’abril del 2011

Bloc i Iniciativa d'Almoines reediten Compromís

NOTA DE PREMSA DEL BLOC-INICIATIVA (enviada a almoinespoble@gmail.com)

Camilo Gregori i Raül Ribes acorden una candidatura conjunta a les eleccions municipals


Compromís per Almoines té segona part. El Bloc i Iniciativa han arribat a un acord per a presentar una candidatura conjunta a les eleccions municipals del proper 22 de maig per sumar les forces progressistes que possibiliten tornar a ser el partit més votat i governar des de la participació ciutadana.

Camilo Gregori serà el cap de llista de la candidatura, i Raül Ribes, d'Iniciativa, ocuparà el segon lloc. Aquesta candidatura es presenta davant dels almoiners este divendres 15 d'abril, a les 20 h, al saló de plens d'Almoines, on l'actual alcalde, Vicent Ribes, farà balanç dels quatre anys de govern de progrés.

Agraïment a Iniciativa
El Bloc d'Almoines vol agrair públicament a Iniciativa i a Raül Ribes la reedició de Compromís per Almoines, després que Miquel Tormo, en representació d'EU, impedira a l'actual regidor Raül Ribes encapçalar la llista d'EU a Almoines.

Per això, Raül Ribes i la gent històrica d'EU han format Iniciativa per Almoines i han pactat amb el Bloc. Miquel Tormo a principi d'esta legislatura va obligar el regidor d'EU, Raül Ribes, a trencar el pacte amb el Bloc i acabar així amb la coalició, la qual cosa hagués fet ingovernable el municipi. Per sort, el govern no s'ha trencat i Raül Ribes ha estat fidel fins l'últim dia a les sigles per les quals es va presentar.

Un balanç positiu
Durant aquests quatre anys de govern del Bloc amb EU (ara Iniciativa), s'han aconseguit més de tres milions d'euros per a invertir en més de 30 projectes, els quals han canviat la fisonomia del poble. A més, s'han creat més de 100 llocs de treball nous. Una de les fites més importants ha estat aconseguir el Taller Ocupacional i aprovar en les darreres setmanes el PactSafor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Gente de la Safor (07/04/2011)
Avui (13/04/2011)Enllaç