ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 5 d’abril de 2011

Iniciativa per Almoines elegeix els membres de la llista


Raül Ribes, actual regidor, encapçala la nova formació que ha iniciat converses amb el Bloc d'Almoines

En la reunió celebrada el passat dilluns 28 de març, la nova formació Iniciativa per Almoines ha escollit per unanimitat a Raül Ribes Morant com ha candidat a l'alcaldia per les eleccions municipals del 22 de maig.

La resta de la candidatura la formen Sergi Mengual, Gisela Muñoz, Daniel Pastor, Eva Martínez, Juan Berengueri i Joan Malonda.

Raül Ribes declara que: "Prenem la Iniciativa per Almoines amb ganes, conscients de la responsabilitat que comporta i convençuts que altres formes de fer política són possibles".
L'objectiu d'aquest projecte és dur a terme una activitat sociopolítica d'esquerres, valenciana i ecologista, per tal d'aconseguir un bon poble per a viure.
L'ocupació, el benestar social i un model productiu més pensat en la nostra terra, en la nostra gent i en les nostres possibilitats són l'eix que marcaran el compromís d'Iniciativa amb la societat.

Este projecte és un projecte de llarg recorregut que comença avui. Iniciativa per Almoines explica: "Deixem en darrere experiències polítiques negatives que ens han conduït a donar bandades, d'açí cap allà sense arribar a cap lloc".