ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 19 d’abril del 2011

El BLOC-Iniciativa-Verds d'Almoines presenta una llista àmplia, renovada i participativa

NOTA DE PREMSA DEL BLOC-INICIATIVA (enviada a almoinespoble@gmail.com)

Divendres 15 d'abril va tindre lloc a l'Ajuntament d'Almoines la presentació de la candidatura del BLOC-Iniciativa-Verds d'Almoines, encapçalada per Camilo Gregori i Raül Ribes. El saló d'actes es va quedar menut per veure i escoltar les 21 persones que formen part de la llista municipal.

Vicent Ribes, l'alcalde d'Almoines, va fer balanç del govern dels darrers quatre anys. Ribes va destacar que s'ha acomplit amb el 90% del programa electoral i que l'endeutament del consistori és un dels és baixos de la Safor, està al voltant del 23%. L'actual alcalde va explicar la transformació urbana d'Almoines amb un inversió de vora 3 milions d'euros i la creació de llocs de treball, dues fites que han caracteritzat el govern de progrés.

Per la seua banda, el nou candidat del Bloc-Iniciativa d'Almoines, Camilo Gregori, va dir que la candidatura es presenta renovada, amb moltes cares noves, i que està formada per persones que formen un equip amb compromís i que creuen en la participació ciutadana.

Una llista renovada
El BLOC-Iniciativa presenta una llista de 21 persones (11 + 10 suplents), on els regidors d'esta legislatura Blanca Llorca, Pep Bou i Vicent Ribes tanquen la candidatura.

És una llista amb més presència femenina, amb gent jove, i persones que formen part de les diferents associacions del municipi, com la banda de música, el futbol, les festes, l'Ampa, la coral...

En aquesta llista hi ha set membres d'Iniciativa, que ocupen quatre llocs entre els onze primers. L'actual regidor Raül Ribes ocupa la segona posició de la llista en representació d'Iniciativa.

Diumenge al matí les persones de la candidatura i els amics del BLOC-Iniciativa es van fer les fotografies de campanya al parc del Trenet.

NOTÍCIES RELACIONADES
Avui (19/04/2011)