ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 18 de maig del 2011

Almoines estrena piscina del segle XXI














Hui finalitzen les obres de renovació i millora de la piscina municipal d'Almoines. La inversió ha sigut de 141.395€, i s’han contractat 4 treballadors d'Almoines.


En línies generals les obres han consistit en:

- La millora del control sanitari mitjançant la renovació completa de la instal•lació de màquines i de la depuradora. S’ha donat accés a la sala de màquines des de l’exterior, ja que fins ara s’havia de realitzar des de la piscina.

- La renovació de la totalitat de la piscina gran: s’ha procedit a convertir-la en una piscina d’oci i d’esplai, anivellant l’altura de la piscina al sòl; renovació del xapat i de l’aïllament. Amb aquestes mesures s’ha aconseguit fer la piscina més accessible per a tot el públic i per a tot tipus d’activitats, a més, d’adequar-se a les noves normatives i recomanacions al respecte.

- S’ha solucionat el problema de la pèrdua d’aigua que tenia l'anterior piscina.

- La reforma de la piscina menuda i de la seua depuradora, millorant l’accessibilitat per als xiquets, xiquetes i els seus acompanyants.

- La renovació i adequació de l’entorn de la piscina (zona de platja): el sòl s'ha fet tot nou amb taulell anti-relliscant; instal•lació noves baranes i noves dutxes; eliminació dels obstacles que hi havien per a carros i minusvàlids; renovació la zona de jardí i la marquesina per a l’ombra; s'ha pintat la paret i s'ha enreixat d’interior. Amb aquests canvis s'ha millorat la higiene i l’accessibilitat de la totalitat de la piscina.