ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 19 de maig del 2011

Es digitalitzen els comptadors de l'aigua potable d'Almoines


Per tal de millorar i adaptar el sistema de comptadors d'aigua del poble als avantatges que ofereixen les noves tecnologies, l'Ajuntament d'Almoines ha signat una nova contracta amb Egevasa, les accions de la qual estan portant-se a terme durant aquests dies. Aquest canvi no ha tingut cap cost per al veïnat.

La principal acció ha esta la renovació de la totalitat dels comptadors actuals a comptadors digitals. Al mateix temps, s'ha instal•lat el sistema electrònic de lectura dels comptadors, amb el qual la lectura es realitza des de la central, de manera que si hi ha algun incident es detecta instantàniament.

La segona acció ha estat la renovació del sistema de sectors de la xarxa d’aigua potable, amb la finalitat de facilitar la detecció de fuites d'una forma ràpida i eficaç, evitant els perjudicis conseqüents per als usuaris. Mitjançant aquest sistema, si es produeix una fuita en un comptador, no es fa necessari tancar tot un sector tal com passava fins ara.

2 comentaris:

javi ha dit...

clar, eixos contadors funcionen millor... i ara que la propietat es de egevasa durant 25 anys, volen funcionar a un bon nivell... no entec perque la concessió dels drets de l'aigua, si segons el ajuntament acaba la legislatura amb un deficit positiu i sense factures que pagar.. no sera que eixes obres sen han anat de les mans?

Anònim ha dit...

Dèficit positiu? No entenc massa bé la unió d'aquests conceptes tan contaposats. Espere que no siga un joc de paraules i haver quedat jo malament ací.