ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 10 d’abril del 2012

Dilluns: Desnonament a Almoines


AFECTATS PER LA HIPOTECA LA SAFOR-COMISSIÓ HABITATGE
(ASSEMBLEA 15M SAFOR-VALLDIGNA)

El dia 10-04 -2012 a les 09 h. uns veïns vostres que viuen al carrer València núm. 1 – 1er - pta.4 d’Almoines, patiran la pèrdua de sa casa, la qual li serà arrabassada per La Caixa del Mediterrani.

El delicte d'aquesta família, composta per 5 persones dues són menors d’edat, és haver-se quedat sense feina i com a conseqüència no poder pagar les quotes, però, eixa mateixa Caixa ha rebut una ajuda de tots els ciutadans, es a dir de l'Estat, de 5.800 milions d'euros.

La família no sols perdrà la seua casa, a més perdrà els diners que ha pagat fins a l'hora, i es quedarà amb el deute de més 70.000€.

Entre tots, sense voler-ho, hem rescatat la Caixa d’Estalvis del Mediterrani, però aquesta entitat condemna a aquesta família i a moltes més a la marginalitat, perseguint-les per tal d'intentar cobrar-se el deute més els interessos.

Aquesta família ha demanat la dació en pagament, es a dir, donar el pis i quedar en pau, també ha demanat quedar-se a viure allí pagant un lloguer que no siga superior al 30% dels seus ingressos mensuals.No els han concedit cap de les peticions.

En definitiva, el que vol la Caixa del Mediterani és tirar-los al carrer i deixar la família sense uns dels drets humans fonamentals com és el dret a l’habitatge (article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans i article 47 de la Constitució Espanyola)

NO és just que els bancs tinguen tants pisos tancats mentre hi ha persones que no saben on passar la nit. Hi ha a tot l’Estat Espanyol 3,1 milions de habitatges buits.

Siguem solidaris, hui per mi i demà per tu. El que us demanem és que el dia 10-04-2012 estiguem a la porta de la casa d’aquesta família per parar el desnonament. Si ens unim un món més just és possible.