ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimecres, 20 de febrer del 2008

Almoines s'adhereix a la "Plataforma tots contra el cànon" i demana al govern que derrogue la llei


En el passat ple d'Almoines, el grup municipal del PP va presentar per la via d'urgència una moció on es critica els nous Cànons Digitals que tenen el seu orgien en l'article 25 de la Llei de Propietat Intel.lectual (LPI), ja que significa un evident perjuí a la totalitat d'usuaris i consumidors.

El Cànon grava indiscriminadament tots els ciutadans, només pel fet de ser sospitosos de poder realitzar una còpia d'una obra subjecte a propietat intel.lectual.

La moció, que demana adherir-se a la "Plataforma tots contra el cànon" i demana la derrogació de la LPI, va ser aprovada amb els vots a favor del BLOC, EU i del PP. Els socialistes es van abstenir per no tenir temps a estudiar la proposta ja que es va presentar per la via d'urgència.

Esta moció es va aprovar el mateix dia que la Plataforma tots contra el cànon va presentar dos milions de firmes al Palau de la Moncloa en suport perquè l'executiu de Zapatero derrogue esta llei.

Millorar les condicions dels treballadors de l'Ajuntament

La uninimitat entre els partits polítics de l'Ajuntament d'Almoines va estar present en l'adhesió a l'acord marc entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i els sindicats CCCOO, UGT i CSI per a millorar les condicions dels funcionaris i del personal laboral de l'administració local.

Este acord pretén homogeneïtzar determinades qüestions com són la jornada laboral, acupació pública, gestió de serveis, estabilitat de l'ocupació, retribucions, vacances, permisos i llicències. Així com fixar en matèria retributiva, uns complements de destí i específics mínims.