ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dilluns, 24 de novembre del 2008

L'Almoines estrena la penya "Més que un club, un sentiment"


UE ALMOINES 2- CONDE CF 1

Partit prou avorrit disputat en el Castell, on l'equip local va aconseguir els 3 punts de manera sofrida davant un rival a priori assequible, però que sobre el terreny de joc va posar les coses difícils als locals.

La primera part va ser per a l'Almoines qui va tindre més temps la pilota i va aconseguir que el rival no creara cap perill sobre la porteria del nostre magnific porter Deusa Jr. A més va aconseguir anar-se'n al descans per davant en el marcador gràcies a un penal anotat per Jana. La jugada de penal va vindre després d'una gran passada de Canet que va deixar davant del porter a Jana on seria tombat pel porter.

La segona part començà molt bé per a l'Almoines, als 2 minuts s'avançà altra vegada mitjançant una cabotada de Tomás després d'una gran centre de Canet. El partit pareixia controlat per l'equip local, però en una jugada a baló parat el Conde retallaria distancies i posaria nerviós als aficionats i equip local que va patir de valent per defendre el resultat. A la fi, tres punts més per a l'equip cantoner que li permet seguir en les posicions davanteres de la classificació.

Cal destacar la gran afluència de públic al Castell, la creació d'una penyeta encapçalada pel nostre fiel-seguidor Elio qui ens va sorprendre en una gran pancarta amb el lema "U.E Almoines: Més que un club un sentiment" i on els membres de la penya no van parar de animar a l'equip en tot moment. Gràcies a tots pel recolzament mostrat cada partit.