ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 18 de novembre del 2008

L'Almoines goleja el Vilallonga fora de casa



Vilallonga 1 - Almoines 4

L'amateur de l'Almoines tornà a la senda de la victòria davant el Vilallonga i l’àrbitre, que va fer tot el possible per deixar els tres punts a casa. El partit va estar marcat per una gran intensitat dins del camp, per la gran afició de l'Almoines que es va desplaçar fins Vilallonga per animar el seu equip i pel caràcter dels jugadors de l'Almoines que van saber traure el tres punts amb un home menys durant 1 hora.

La primera part va estar marcada clarament per l'expulsió del nostre defensa Javi "El Tibu" que després de diverses faltes molt perilloses per a la integritat física dels jugadors de l'Almoines li va dir que si no parava aquestes faltes acabaríem barallant-nos, i el colegiat per aquesta frase va decidir traure una roja directa, quan en el minut anterior per dues faltes duríssimes no va traure cap groga als jugadors del Vilallonga.

Abans de tot açò el Almoines s'havia avançat amb una cabotada de Jana a la treta d'un còrner, i minuts més tard el Vilallonga empataria de la mateixa manera. Després seria Canet qui tornaria a posar per davant a l'Almoines amb un tir creuat a gran passe de Sandro.

La segona part amb un home menys seria l'Almoines qui acabaria de matar el partit gràcies a el nostre gran porter Deusa qui va parar un penal que havera suposat l'empat del Vilallonga, és més, el va parar dues vegades ja que l’àrbitre va decidir repetir el penal perquè va considerar que s'havia avançat a l'hora del llançament. Açò va donar ales a l'equip qui en pocs minuts augmentaria l’avantatja a 3 gols gràcies a un altre gol de Canet i un de Guerola.

A la fí tres punts que tornen a impulsar a l'Almoines a les primeres posicions de la classificació i li dona impuls per a afrontar els pròxims partits. Enhorabona a tots els jugadors pel seu caràcter i sacrifici dins del camp i a la gran afició que ens ajuda partit a partit a emportar-nos els tres punts. Gràcies.

+ imatges

1 comentari:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!