ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 11 de gener del 2011

L'antiga carretera es converteix en un passeig


S'han remodelat els carrers de Sant Antoni i del Riu Serpis amb un pressupost de 333.000 euros

A Almoines l'any 2010 va acabar amb la finalització de les obres dels carrers de Sant Antoni i del Riu Serpis, que formaven l' antiga carretera Gandia-Vilallonga, i que ara són un passeig amb voreres amples i zones d'aparcament de cotxes. Amb aquesta millora s'ha reduït el trànsit.

El primer projecte (carrer de Sant Antoni) amb un pressupost de 222.167€ ha consistit en la remodelació del carrer i repavimentació dels voltants, degut al mal estat de conservació en el qual es trobava a causa de l'intens trànsit suportat en les darreres dècades. El segon projecte (carrer Riu Serpis) amb un pressupost de 111.469,94€ s'ha basat en l'execució i millora de la xarxa d'aigües de pluja i aigua potable.

Com a novetat, la direcció del trànsit ha passat a ser única en sentit de Gandia a Beniarjó, la qual cosa redueix el nombre de vehicles que hi transiten i millora la circulació d'entrada al municipi. Junt a aquesta mesura, el nou enllumenat i l'ampliació de les voreres ha contribuït a millorar la qualitat de vida del veïnat d'aquests carrers i dels vianants en general.

NOTÍCIES RELACIONADES
Almoines remodela la vieja carretera, publicada a Las Provincias (13/01/2011)