ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 25 de gener del 2011

Nou curs d'informàtica a Almoines


Començarà el pròxim dilluns 31 de gener amb 34 alumnes matriculats

Almoines tanca la programació de l'EPA amb un nou curs d'informàtica, que s'afegeix a l'oferta de cursos que ja s'oferien anys anteriors. S'han matriculat un total de 34 alumnes. L'Ajuntament, atenent a la demanda que hi havia al poble sobre aquests tipus de formació, va decidir organitzar el curs d'informàtica a través de l'EPA per a l'any 2011. Serà un curs de 20 hores, amb possibilitat de continuació, i tractarà sobre conceptes bàsics d'usuari.

També, en gener han començat les classes de valencià de preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià, dels nivells elemental, mitjà i enguany s'ha afegit el de superior. A més, continuen els cursos habituals d'altres anys: manualitats, ioga, manteniment físic i aeròbic. Enguany el número de matrícules s'ha mantingut constant.

Aquesta oferta es completa amb el curs de boixets impartit per l'Associació de Boixeteres d'Almoines, i les classes de dolçaina i tabal impartides per l'Associació de Dolçainers i Tabaleters de la Safor.