ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dilluns, 25 de febrer del 2008

El ple municipal d'Almoines dóna suport a les emissions de TV3 al País Valencià


El PP vota a favor de la reciprocitat dels canals autonòmics i s'absté en demanar que la sanció econòmica de 300.000 s'arxive

La moció presentada pel BLOC, EU i els socialistes d'Almoines per a donar suport als quatre canals digitals de TV3 va tirar amb el suport i l'abstenció del Partit Popular.

Els regidors del PP van demanar votar els tres punts d'acord per separat. Va hi haure unanimitat en expressar el suport a un acord entre els governs de Catalunya i el País Valencià perquè tots els respectius canals de ràdio i televisió autonòmiques arriben als dos territoris amb normalitat, i demana al Govern Valencià que el signe el més aviat possible.

El BLOC, EU i PSOE van votar a favor de que es demane a la Generalitat Valenciana que arxive de forma immediata i sense imposició de cap sanció econòmica o de qualsevol altra mena l’expedient sancionador obert contra Acció Cultural del País Valencià. Els regidors del PP es van abstenir.

Segons la moció, la continuïtat d’aquestes emissions són de vital importància per a la normalització de la nostra llengua en el conjunt del seu àmbit lingüístic, i de les relacions entre Catalunya i el País Valencià. D’altra banda, davant del fet que cada dia tenim accés a més televisions en llengües, continguts i orientacions polítiques ben diverses, la resposta d’un govern no pot ser mai la censura d’un canal en particular, sinó per garantir l’accés dels ciutadans a la més àmplia oferta, com a mostra de pluralitat informativa i de llibertat d’expressió.

Carta dels Drets Humans
En el plenari celebrat dijous 31 de gener, també es va aprovar per unanimitat el recolzament a la Carta dels Drets Humants, la qual es va llegir en públic. L'acord del ple proposa impulsar la celebració d'actes institucionals sobre este fet i transmetre l'acord a les associacions i col.lectius del municipi.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Hola. Lamente dir-vos que bloc és blog, i blog és blog. Ni blog és bloc, ni bloc és blog: diferenciem.
És una paraula que prové de l'anglés per tant, no s'ha d'adaptar.
Salutacions. UNITS SOM MÉS!! ISAURA AL CONGRÉS EL 9 DE MARÇ!

Anònim ha dit...

em sap greu contradir-te però segons el termcat (www.termcat.cat) la paraula correcta és BLOC.

Definicions
ca: Pàgina web, generalment de caràcter personal i poc institucional, amb una estructura cronològica que s'actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos.