ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dimarts, 17 de juny del 2008

Almoines usarà aigua del pou per a regar els jardins, omplir la piscina i netejar els carrers

En les properes setmanes començaran les obres al pou municipal les qual possibilitaran extraure de nou aigua i que el govern d’Almoines destinarà per a regar els jardins públics, el camp de futbol, omplir la piscina este estiu i netejar els carrers. És a dir, es farà servir aigua freàtica, no potable, per a les actuacions que no són de primera necessitat.

Esta inversió, de 38.000 euros, va ser aprovada per unanimitat en el darrer ple municipal i la realitzarà l’empresa Egevasa sense cap cost per al pressupost de l’Ajuntament d’Almoines ja que es pagarà amb la coneguda quota “POL”. La intervenció en el pou municipal consistirà en arreglar la bomba d’extracció, posar unes canonades noves, formigonar el terra per evitar filtracions i netejar el dipòsit.

El pou municipal, conegut com el Pou de Partides i que està situat en el terme municipal de Beniarjó, va ser legalitzar per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en 1988. Té una profunditat de 131 metre i una capacitat de 117.402 m3/any. El Pou de Pardines ha estat sis any en desús i a llarg termini també es podrà fer servir per a cobrir les necessitats hídriques de la població.