ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

divendres, 20 de juny del 2008

Cita prèvia al consultori mèdic d'Almoines

Segurament serà la notícia més important de l'any. Dilluns el veïnat d'Almoines deixarà d'alçar-se a les sis del matí per fer cua per agarrar hora per al metge. Dilluns es posa en marxa el servei de cita prèvia per al metge de capçalera, infermeria i pediatria.

L'Ajuntament d'Almoines ha aconseguit el compromís de la Conselleria de Sanitat de tindre una persona tots els matins, de 8.30 a 10 h perquè done hora per al servei mèdic. A més, en este horari, el veïnat també podrà telefonar al 96 280 45 00 per demanar cita prèvia.

Però el més novedós de tot és que durant durant les 24 hores del dia es podrà demanar cita prèvia a través d'internet, de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat amb el número de SIP i la data de naixement. Per SMS també es possible.

El millor de tot és que el servei de cita prèvia no té cap cost econòmic per a l'Ajuntament d'Almoines. Este servei arriba després d'enviar diverses queixes a la Conselleria de Sanitat pel mal funcionament del Centre Mèdic i la saturació. L'alcalde d'Almoines, Vicent Ribes, va enviar una carta al mes de febrer al director territorial de Sanitat per informar-lo de la situació i demanant una solució. Ara s'ha posat en marxa la cita prèvia, però encara caldria incrementar el número de professionals sanitaris i ampliar l'horari de consulta per tindre un servei sanitari de qualitat.

+info
La cita previa de Almoines evita que los vecinos madruguen para hacer cola, publicat a Las Provincias