ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dissabte, 21 de juny del 2008

L’escola d’Almoines arriba al Congrés del PP

Més de 100 persones demanen la continuació de Batiste Malonda com a director a les portes de la Fira de València

Maniestació escola d'Almoines en València.


Dos autobusos han ixit plens d’Almoines dissabte al matí per assistir al Congrés del PP que se celebrava en la Fira de Mostres de València, però no eren compromissaris populars. Eren alumnes, mestres i veïns d’Almoines que han anat a manifestar-se davant les portes del Congrés del PP per l’avaluació negativa al director del CP El Castell.

Més de 100 persones, convocades per l’AMPA de l’escola pública d’Almoines, s’han concentrat en València i han desplegat pancartes on es podia llegir: “Elegir és una bona pràctica”, “Escola participativa i democràtica”, “No lleis autoritàries”, “Conselleria, avaluació negativa”. També s’han escoltat crits demanant la dimissió del conseller d’Educació Alejandro Font de Mora.

Entre les curiositat dels matí cal destacar la presència d’Arturo Torró a les portes del Congrés, el qual ha passat de llarg sense interessar-se per la concentració.

A la concentració també s’ha adherit el sindicat STEPV i la FAPA València. Esta és la primera acció que ha organitzat l’AMPA d’Almoines en resposta a la no pròrroga de Batiste Malonda com a director, però no en descarten més si la Conselleria no reconsidera la decisió. L’AMPA considera una èxit esta primera manifestació ja que es s’ha convocat en menys de 24 hores i s’ha aconseguit mobilitzar dos autobusos plens.

+info
Almoines defiende a Batiste Malonda, publicat en Las Provincias

Cerca de 150 personas defienden a Batiste Malonda ante el Congreso del Partido Popular
, publicat a Gente de la Safor

Més de 100 persones defensen la direcció de l'escola d'Almoines davant el congrés del PP
, publicat a Vilaweb Gandia

L'AMPA d'Almoines protestà dissabte passat al Congrés del PP pel cessament de la direcció escolar, publicat a InfoSafor

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta administració mai em deixa de sorprendre...
No vaig estar el dissabte, acabe d'enterar-me, però Batiste conta amb el meu recolzament ( com el de molts altres mestres), no el conec de fa molt però vaig començar a aprendre amb ell al voltant del tema del treball per projectes a primària i "aprendre el que ell sap" s'ha convertit en un dels meus projectes...Quan els mestres ensenyen a pensar als seus alumnes i a ser crítics hi ha gent que s'espanta i li fa por! A Blasco li deu d'haver entrat canguelis...

Anim i una abraçada molt forta!