ENS TRASLLADEM

ENS TRASLLADEM
Nova web a almoines.tk

dijous, 7 d’abril del 2011

Arriba la XIII edició de la Setmana del Llibre d'Almoines dedicada a Enric Valor


Enguany dedicada a la commemoració del centenari del naixement d'Enric Valor

Els actes per celebrar el Dia Internacional del Llibre començaren a Almoines el passat dimarts amb el taller "la impremta", un recull de 39 objectes que donaven una visió de la trajectòria professional d'aquest ofici.

El proper divendres 8 d'abril tindrà lloc el contacontes "Rondalles de la nostra terra", a càrrec de "Contes per al nou mil•lenni". A la biblioteca municipal a les 18:00h.

Diumenge tindrà lloc la ja consolidada Fireta del Llibre d'Almoines, a la plaça Major a partir de les 11:00h. Hi haurà venda de llibres a càrrec de llibreries locals i comarcals, repartiment de vals descompte (subvencionats per l'Ajuntament), tallers de manualitats, jocs tradicionals, un estand de la Diputació de València, animació musical, etc.

Finalment, dilluns 11 d'abril es representarà l'obra teatral "Els valents de Valor", de la companyia Rodolant Teatre. A les 15:00h al local de la música. Aquestes activitats estan patrocinades pel SARC (Diputació de València).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Recomanada 100%, el passat dimarts i dimecres vam tindre l'ocassió de gaudir-la a Alzira. gran treball actoral!
Mria

Anònim ha dit...

ahir tinguerem el gran plaer de gaudir d'aquesta meravellosa obra, amb un text magnífic i una interpretació extraordinària. Llàstima que les condicions del local no són les adequades, però tot i això, vam gaudir moltíssim de l'obra. màgnífic treball!